Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Σε νέα τροχιά η ΠΑΕ Καστοριά μετά την ολοκλήρωση και τυπικά της μεταβίβασης του management της ομάδας στη νέα διοίκηση!


Μπορεί οι φίλοι της Καστοριάς να τα έχουν... δει όλα φέτος με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα τους, ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις η ηρεμία μετά την καταιγίδα είναι θέμα χρόνου να επανέλθει.Όπως σας είχε ενημερώσει το βράδυ της Πέμπτης το Kastoria-FC News, η ομάδα της Καστοριάς επρόκειτο να μπει σε νέα πορεία μετά την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στον Τάκη Δανιηλίδη και την ομάδα παραγόντων, που εκπροσωπεί ο Γιώργος Ευθυμιάδης, για τη μεταβίβαση της ηγεσίας του ιστορικού σωματείου με στόχο την εξυγίανση και την αγωνιστική του ανάκαμψη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ασφαλείς πληροφορίες του Kastoria-FC News αναφέρουν πως η διαχείρηση του management της ΠΑΕ Καστοριάς ανήκει και επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής στους Γιώργο Ευθυμιάδη, Κώστα Ταουσάνη και Δημήτρη Χρυσαφίδη.Σχετικά με τη αναδιάρθρωση του ΔΣ , πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι ο κ. Χριστόπουλος, μέχρι την επανεκλογή νέου προέδρου στην επόμενη συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ ενώ ο κ. Ευθυμιάδης θα κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Καστοριάς.Απο εκεί και πέρα, η νέα ηγεσία περιμένει την έμπρακτη στήριξη των Καστοριανών παραγόντων, οι οποίοι έχουν την ηθική υποχρέωση να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Ανδρεόπουλο ,που πρόκειται να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, καθώς και του κ. Γιαννάκη που δηλώνει διατεθειμένος να παραμείνει στη διοίκηση των ΄΄Γουναράδων'' στηρίζοντας την νέα προσπάθεια που πρόκειται να γίνει, προκειμένου η ιστορική ομάδα να ξεφύγει από την αφάνεια και να επιστρέψει στις παλιές της δόξες.

Ιδιαίτερης μνείας ,μάλιστα, χρήζει το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έμαθαν με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τα ευχάριστα νέα και δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν για τα χρώματα και την ιστορία της Καστοριάς στον κυριακάτικο αγώνα με τον Θερμαικό στη Θέρμη.Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η αποστολή ταξιδεύει σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονική και αύριο θα δεχθεί επίσκεψη στο ξενοδοχείο που διαμένει από τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να λάβει ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα στο ποδοσφαιρικό κι όχι μόνο τμήμα.

Κλείνοντας, η εν λόγω είδηση που βγαίνει πρώτη από το ιστολόγιο είναι χαρακτηριστικό ότι βρίσκει τους φιλάθλους των ''Γουναράδων'' να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ,μιας και γίνεται φανερό πως η έκρυθμη κατάσταση του ιστορικού συλλόγου φτάνει στο τέλος της και μια νέα μέρα ξημερώνει με μια διάχυτη αισιοδοξία να διαπνέει άπαντες στο ''ερυθροκίτρινο στρατόπεδο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου