Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Προαναγγελία αγώνα: Καστοριά-Αναγέννηση Επανομής ( 15.00 ΟΑΚΑ Καστοριάς)


Γηπεδούχοι: Παρά τους οικονομικούς και διοικητικούς σκοπέλους που αντιμετώπισε από τη θερινή προετοιμασία κι έπειτα, η Καστοριά απέδειξε στο πρόσφατο ματς με τον Θερμαϊκό ότι βγήκε δυνατότερη μέσα από τα προβλήματα. Με τον Πασχάλη Δημητρίου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και νέα πρόσωπα στο διοικητικό σχήμα, οι γουναράδες επιστρέφουν στο σπίτι τους κι ευελπιστούν πως -και με τη θερμή συμπαράσταση των χιλιάδων οπαδών τους- θα ταράξουν και πάλι τα νερά της κατηγορίας παίρνοντας ακόμα μια νίκη, ακόμα κι αν ο αντίπαλος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι θετικές διοικητικές εξελίξεις έφεραν αρκετούς παίκτες πίσω στην ομάδα, με αποτέλεσμα η 18άδα που επέλεξε ο κόουτς για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής να περιλαμβάνει ορισμένα νέα πρόσωπα. Αναλυτικά,η αποστολή της Καστοριάς για το ματς της Τετάρτης απαρτίζεται από τουςΚοσμίδη, Αθανασιάδη, Αποστόλου, Γκάγκα, Τζιώτζη, Καλαφάτη, Κέντη, Μόσχου, Μπελίτσα, Μιρτσέτα , Μήτρου, Μήνο, Μπάτζιο, Παπακώστα , Παπαδόπουλο, Πετρόπουλο, Παναγιωτίδη, Σαββαΐδη,Σκέντο, Στασινόπουλο και Καρανάσιο. Απών θα είναι ο Φλίνδρης, ο οποίος στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στον μηνίσκο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.



Φιλοξενούμενοι: Όσοι θεωρούν ότι στην Επανομή αντιμετωπίζουν αφ' υψηλού το ματς με την Καστοριά λαθεύουν και απόδειξη είναι τα λόγια του προπονητή της Αναγέννησης Αλέκου Βοσνιάδη σχετικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης: Είναι μια ιστορική ομάδα και δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι με τόσα προβλήματα, πήγε και κέρδισε μέσαστη Θέρμη. Είναι ουσιαστικά μια ομάδα-γρίφος και εμείς πρέπει να είμαστε όσο πιο σοβαροί γίνεται, ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Πέρα από τις δεδομένες ελλείψεις των μακροχρόνιων τραυματιών Σιαντρόπουλου , Χρημπάκη και Σακκά, ο κόουτς των πρωτοπόρων ευτυχεί να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα όσον αφορά στην κατάρτιση της ενδεκάδας που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ Καστοριάς. Ο τεχνικός της Αναγέννησης επέλεξε για την αποστολή τους Κόσογλου , Αρχοντίδη, Χουνουζίδη , Γκλάμοσακ , Αποστολίδη, Βαγγέλη, Μπακάλη , Δεμιρτζόγλου , Θεοδωρίδη , Καπτίεφ, Δαμιανίδη , Μαλαμή, Κύρκο , Τέλλο , Νάκα , Κράββαρη , Αποστόλου και Δαμνιανίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχαλόγλου, Ρούντος (Πέλλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου