Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Στον αέρα και πάλι η ΠΑΕ Καστοριά μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της ομάδας των τριών και την επιστροφή της ηγεσίας της ομάδας στον κ. Δανιηλίδη.


Αυτό που φοβούνταν εδώ και μέρες στην Καστοριά έγινε πραγματικότητα, καθώς η πλευρά του Καστοριανού επενδυτή Θωμά Ανδρεόπουλου δεν μπόρεσε να βρει κοινό σημείο αναφοράς με την αντίστοιχη των κ. κ. Ευθυμιάδη , Ταουσάνη και Χρυσαφίδη σχετικά με τη χρηματοδότηση της ομάδας. Κατά συνέπεια, η συμφωνία πηγε... περίπατο, οι τελευταίοι αποσύρθηκαν από την ΠΑΕ και οι μετοχές επιστρέφουν στον Τάκη Δανιηλίδη!!!

Βλέποντας ότι δεν συμφωνούν με τον Θωμά Ανδρεόπουλο στο θέμα των χρημάτων (o Ανδρεόπουλος απαιτούσε να βάλουν και αυτοί χρήματα, ενώ οι ίδιοι επιθυμούσαν να
αναλάβουν μόνο το κομμάτι της διαχείρισης), οι Ευθυμιάδης , Ταουσάνης και Χρυσαφίδης αποφάσισαν να μην καταβάλουν στον Τάκη Δανιηλίδη το ποσό που είχε συμφωνηθεί, προκειμένου να πάρουν το μάνατζμεντ, κι αποσύρθηκαν από την ομάδα. Κατά συνέπεια, βάσει του συμφωνητικού που είχαν συντάξει οι δύο πλευρές, οι μετοχές επιστρέφουν στον Δανιηλίδη!

Αυτή η εξέλιξη κρίνεται ιδιαίτερα αρνητική για τους γουναράδες, πολύ απλά διότι ο Δανιηλίδης δεν επιθυμεί (τουλάχιστον στην παρουσα φάση) να δώσει τις μετοχές στον Ανδρεόπουλο, ο οποίος επί του παρόντος είναι ο μόνος που προσφέρεται να βάλει ζεστά χρήματα στην ΠΑΕ. Αν συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι ο ίδιος ο Δανιηλίδης δεν δύναται να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η Καστοριά δύσκολα θα αποφύγει τη διάλυση, εκτός κι αν εμφανιστεί κάποιος ως απο μηχανής θεός την ύστατη ώρα και δώσει βιώσιμη λύση για την ιστορική ομάδα...


Ρεπορτάζ: Γιώργος Ξανθόπουλος

Πηγή: Mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου