Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Το ''τρίτο ημίχρονο'' του αγώνα Φωκικός-Καστοριά 2-1. Συνέντευξη τύπου αναμένεται να δώσει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καστοριά, κ. Απόστολος Τσιπίδης !


Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό στην έδρα του Φωκικού η Καστοριά παρά την μαχητικότητα και την διάθεση που έδειξαν οιι παίκτες του Πασχάλη Δημητρίου. Παρά την μεγάλη ψυχολογική πίεση από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Κασάπη κατάφεραν μέσα σε διάστημα 20 λεπτών να ''κλειδώσουν'' το πρώτο τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές.Στον αντίποδα, οι ''Γουναράδες΄΄ εξακολουθούν να βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο οι θετικές διοικητικές εξελίξεις αναμένεται να φέρουν και αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Καντιμοίρης, Ζυγογιάννης, Στεργίου (75’ Σορόκος),
Ευθυμιάδης, Σπυριδάκης (46’ Κουρελής), Σκαρίμπας, Δήμας (60’ Νουτσκόφσκι), Ταμπάκης,
Φονσέκα, Νικολάου, Βαβάτσικος.

Καστοριά (Πασχάλης Δημητρίου): Κοσμίδης, Μόσχου (75’ Σαββίδης), Παναγιωτίδης,
Καλαφάτης, Αθανασιάδης, Σκέντος, Μίνος, Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Στασινόπουλος (55’
Αποστόλου), Παπακώστας (63’ Μπάτζιος).

Το φιλμ του αγώνα:

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησαν από νωρίς να πάρουν τα ηνία του αγώνα και κεφάλι στο σκορ.Ωστόσο, ο Γρηγόρης Κοσμίδης ήταν αποφασισμένος να μην δεχτεί γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια βρήκε χώρο στην περιοχή της Καστοριάς, έπιασε το σουτ και άνοιξε το σκορ.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα οι ''κυανόλευκοι'' να φτάσουν στο 2-0, όταν ο Βαβάτσικος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή και έθεσε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.Το μόνο που κατάφερε η Καστοριά ήταν να μειώσει στο 89' με τον Παπαδόπουλο που εκμεταλεύτηκε πάσα του Μπελίτσα.

Κλείνοντας,με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καστοριά Απόστολος Τσιπίδης, στην ακριτική πόλη. Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στις 17.00 στο Ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ κι έχουν ήδη προσκληθεί όλα τα ΜΜΕ της πόλης της Καστοριάς και όχι μόνο.
Το νέο αφεντικό των "γουναράδων", που βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί στην ακριτική πόλη θα μιλήσει "εφ΄ όλης της ύλης", ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να παρουσιάσει και τους συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου