Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ανακοίνωση με την οποία καθιστούν ξεκάθαρη τη θέση τους σχετικά με την εμπλοκή τους στα διοικητικά της ΠΑΕ εξέδωσαν οι κύριοι Ταουσάνης & Χρυσαφίδης.



Θεσσαλονίκη 17-11-009

Αγαπητοί κύριοι,
Επειδή ήδη άρχισαν να ακούγονται διάφορα σενάρια όσον αφορά την εμπλοκή μας με την Παε Καστοριά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
Ουδέποτε συστηθήκαμε σε κανέναν σαν σωτήρες της ομάδας αλλά ούτε και σαν κύριοι χρηματοδότες.
Θεωρήσαμε,κακώς ίσως, οτι μέσω της προσπάθειας μας θα βρίσκονταν μια λύση που θα την έβγαζε από το αδιέξοδο.
Οι δύο πιθανότερες λύσεις ήταν:
Α) η μεταβίβαση της ομάδας από εμάς σε τρίτο ενδιαφερόμενο, αλλά με τους όρους που την αναλάβαμε εμείς (ανάληψη των μέχρι τώρα χρεών + καταβολή των χρημάτων που ειχαν συμφωνηθεί με τον κο Δανιηλίδη) χωρίς ούτε ένα € προσωπικού ωφέλους
Β) η συμφωνία με ομάδα Καστοριανών επιχηρηματιών για την από κοινού προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας.
Η πρώτη λύση δεν συζητήθηκε καν από τους ενδιαφερομένους.
Όσον αφορά την δεύτερη υπήρξαν απαιτήσεις και από τις δύο πλευρές που δεν την έκαναν εφικτή.
Αντιμετωπίζοντας μας σαν τριάδα και όχι σαν διοίκηση μας ζητήθηκε σαν έξτρα καταβολή ποσό τριπλάσιο από αυτό που θα διέθεται ο καστοριανός επιχηρηματίας πράγμα που ήταν πέρα για πέρα έξω από τις οικονομικές δυνατοτητές μας και το οποίο αν διαθέταμε δεν θα ζητούσαμε την συμπαράσταση κανενός.
Ταυτόχρονα μας ζητήθηκε η παραχώρηση του μάνατζμεντ της ομάδας τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.
Αντιλαμβάνεστε ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο η θέση μας θα ήταν χωρίς καμία ουσία και θα ήμασταν μαριονέτες στα χέρια αυτών που θα λάμβαναν τις αποφάσεις, έχοντας όμως επωμισθεί ήδη, τις μέχρι τώρα υποχρεώσεις.
Παρ΄όλα αυτά το σημείο στο οποίο ήμασταν κάθετοι ήταν διατήρηση από εμάς του μάνατζμεντ του αθλητικού τουλάχιστον κομματιού πράγμα και το οποίο μας αρνήθηκαν, «επιτρέποντας μας» τουλάχιστον να «εισηγούμαστε» όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι.
Εκεί λοιπόν τέθηκε θέμα μεταβίβασης των μετοχών από εμάς στον καστοριανό επιχειρηματίακαι την ομάδα του αλλά η πρόταση μας απορίφθηκε αμέσως.
Μιας και κάποια από τα παραπάνω είχαν προβλεφθεί, και είχαμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε τις μετοχές εφόσον δεν βρίσκαμε την ανταπόκριση την οποια κάποιοι μας είχαν υποσχεθεί, αναγκαστήκαμε να παραιτηθούμε του μανατζμεντ και να επιστρέψουμε τις μετοχές στο κύριο Δανιηλίδη στον οποίο θα πρέπει να απευθύνονται οι υποψήφιοι αγοραστές της ομάδας.
Και επειδή μερικοί άρχισαν ήδη να μιλούν για «τζάμπα μάγκες» καλό θα ήταν να εμφανιστούν και αυτοί που από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα έχουν ξοδέψει περισσότερα από –τα λίγα- που ξοδέψαμε εμείς.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Πετρόπουλο για την στάση του η οποία λειτούργησε πυροσβεστικά κατά την διάρκεια της πρώτης συνάντησης , αλλά και τον προπονητή της ομάδας κύριο Πασχάλη Δημητρίου όχι μονο για την βοήθεια και την συνεργασία του αλλά και γιατί ήταν ο μόνος ο οποίος στην προσπάθεια να σωθεί η ομάδα ζήτησε από μόνος του περικοπή της μέχρι σήμερα αμοιβής του προκειμένου να δώσει το παράδειγμα, ενώ την ίδια ώρα κάποιοι αλλοί αιτούνταν αυξήσεις και νέες προσλήψεις προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη από δημόσιες σχέσεις στην πόλη.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Καστοριάς και είμαστε στην διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφερομένου για να συνησφέρουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί
.


Με τιμή
Ταουσάνης Κώστας.
Χρυσαφίδης Δημήτρης
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου