Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Την πλάτη της γύρισε επιδεικτικά ,για ακόμα μια φορά, η τύχη στην ταλαιπωρημένη Καστοριά, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Νίκη Βόλου...


Δεν κατάφερε η Καστοριά να φύγει αήττητη από το γήπεδο της, αφού μετά από ένα μέτριο παιχνίδι έχασε από την Νίκη Βόλου με 0-1. Το παιχνίδι δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού "ανάμεσα στους τυφλούς, νίκησε ο μονόφθαλμος".

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καστοριά (Πασχάλης Δημητρίου): Κοσμίδης, Μόσχου(Στασινόπουλος 82'), Παναγιωτίδης, Μήνος,
Αθανασιάδης, Γκάγκας, Καλαφάτης, Παπαδόπουλος, Τζιώτζης, Μπελίτσας(Μπάτζιος 63'), Σκέντος(Πετρόπουλος 85'.



Νίκη Βόλου (Χόρχε Μπάριος):
Νάνι, Καρυώτης, Μάγκος, Μωυσίδης, Σωτρίνης(Μοράλες), Στάμος,
Παπαστεργίου (66' Μαυρουδής), Γκόμεζ, Καρακώστας, Μπογκατίνοφ, Γεωργιάδης(Σαπαλίδης 56').



Το φιλμ του αγώνα:

Στο α΄ ημίχρονο οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες, χωρίς να δημιουργηθεί κάποια καλή ευκαιρία, εκτός από μία, αυτή για τους φιλοξενούμενους στο 1΄, όταν το σουτ του Gomez πέρασε ελάχιστα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες συνέχιζαν να αγωνίζονται απλά δυνατά, απογοητεύοντας τους παρευρισκόμενους φιλάθλους, αφού τα λάθη και από τις δύο πλευρές ήταν πολλά και αυτό δεν άφηνε κανένα περιθώριο για κάτι καλό.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες πρόσεχαν τα νώτα τους και το ανιαρό παιχνίδι στο χώρο τής μεσαίας γραμμής συνεχίστηκε με τα λάθη να συνεχίζονται να διαδέχονται το ένα το άλλο από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Στο 55΄ωραίο σουτ του Γκάγκα έξω από την περιοχή άουτ. Κι εκεί που οι φίλαθλοι ήταν έτοιμοι να κοιμηθούν, η Νίκη Βόλου στην μοναδική επίθεση στο β΄ μέρος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ήταν το 78΄, όταν ο Μαυρουδής με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1) και χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Ν. Ιωνίας.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Διώτη και των βοηθών του κ.κ. Χουλιάρα και Λιόνα, άπαντες της Ε. Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος το ιδίου συνδέσμου.Από μια κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπελίτσας, Γκάγκας και Σκέντος για την Καστοριά, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων με την ηπιοτάτη των ποινών τιμωρήθηκαν οι Σωτρίνης, Μαυρουδής και Νάνι.

Το φύλλο του αγώνα προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καστοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου