Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Πυρετός διοικητικών εξελίξεων και πάλι στις τάξεις της ΠΑΕ με τους αρμόδιους φορείς να συνέρχονται τη Δευτέρα με θέμα τη βιωσιμότητα του συλλόγου!


Κρίσιμη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα στην Καστοριά, η οποία ενδέχεται να κρίνει το μέλλον της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα, στις 7μ.μ. έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Γιάννη Τσαμίση, στην οποία το παρών αναμένεται να δώσουν μεταξύ άλλων ο νομάρχης Κώστας Λιάντσης , ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Βασίλης Χριστόπουλος , ο γενικός αρχηγός της ομάδας Νίκος Χαρίσης , ο Καστοριανός επιχειρηματίας Θωμάς Ανδρεόπουλος (ή έστω κάποιος εκπρόσωπός του), ενώ ενδέχεται να παρευρεθούν κι άλλοι ντόπιοι παράγοντες, προκειμένου να εξεταστούν οι πιθανές λύσεις που υπάρχουν για το διοικητικό αδιέξοδο του ιστορικού συλλόγου.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει , μάλιστα, το γεγονός πως στην εν λόγω συνάντηση είναι πολύ πιθανόν να δώσει το παρόν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, κ. Κώστας Γκίτσιος, ο οποίος και θα υποβάλει επί τάπητος τις δικές του θέσεις για το μέλλον της ομάδας. Ασφαλείς πληροφορίες του Kastoria-fc News αναφέρουν πως ο κ. Γκίτσιος θεωρεί ωφελιμότερη την παύση λειτουργίας της ΠΑΕ και την εκ θεμελίων οργάνωση του ιστορικού σωματείου με αφετηρία το Περιφερειακό πρωτάθλημα, γεγονός όμως που αναμένεται να βρεθεί ενώπιον διαμαρτυριών και ενστάσεων.

Συγκεκριμένα, εκ διαμέτρου αντίθετη στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ τίθεται μια ομάδα ατόμων με κύριο θιασώτη τον γενικό αρχηγό της ομάδας, κ. Νίκο Χαρίση, που τάσσεται υπέρ της κανονικής συμμετοχής του συλλόγου καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ,έστω και με τη συμμετοχή μονάχα Καστοριανών ποδοσφαιριστών ή όσων έχουν την διάθεση και την απαραίτητη υπομονή να αγωνιστούν δίχως να πάρουν τα βάσει συμβολαίου χρήματα.

Απο εκεί και πέρα, δηλώσεις σε γνωστή αθλητική εφημερίδα της Αθήνας έκανε ο πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Δανιηλίδης, καθιστώντας σαφές πως έχει όλη την καλή διάθεση να παραχωρήσει το πλειψηφικό πακέτο των μετοχών έναντι 16.000 ευρώ, ποσό με το οποίο θα μεταβίβαζε το management της ΠΑΕ και στην ομάδα των τριών(Ευθυμιάδη-Ταουσάνη- Χρυσαφίδη).Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, ο μόνος που στην παρούσα φάση έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την ηγεσία της ακριτικής ΠΑΕ είναι ο Θωμάς Ανδρεόπουλος, ωστόσο ο Καστοριανός επιχειρηματίας δεν έχει εκφράσει μέχρι στιγμής τη διάθεση να πάρει στα χέρια του τις μετοχές με αποτέλεσμα το θέμα παραμένει στάσιμο.

Κλείνοντας, στο αγωνιστικό κομμάτι το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου δεν έδωσαν ο τραυματίας Βασίλης Αθανασιάδης και ο Χρίστος Στασινόπουλος , ο οποίος επισκέφτηκε το νοσοκομείο για εξετάσεις λόγω στομαχικών διαταραχών ενώ ο Νίκος Φλίνδρης,υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση στους χιαστούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου