Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Με διάχυτη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα και ''ηθικόν ακμαιότατον'' ταξίδεψε η Καστοριά στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με το Θερμαικό! (15.00)



Ύστερα από τις θετικές διοικητικές εξελίξεις και την αποφυγή της διάλυσης στο παρά πέντε, η Καστοριά θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα έπειτα από δύο συνεχόμενους μηδενισμούς, βρίσκοντας απέναντί της έναν Θερμαϊκό, o οποίος αντιμετωπίζει σημαντικά πρόβληματα τραυματισμών βασικών στελεχών της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό στην αποστολή της ομάδας για τη Θέρμη συμπεριλήφθηκαν οι Κοσμίδης,Καλαφάτης,Στασινόπουλος,Αποστόλου,Τζιώτζης,Φλίνδρης,Παπαδόπουλος,Παναγιωτίδης,Μήνος,Σαββαΐδης,Μπάτζιος,Σκέντος,Μπελίτσας,Καρανάσιος,Μόσχου ,Παπακώστας ,Πετρόπουλος και Χρηστόπουλος ενώ την τελευταία στιγμή παρουσιάστηκαν στο ξενοδοχείο ο Γιώργος Ποτουρίδης,ο Βασίλης Κέντης και ο Αντώνης Μισιρλής.Σ' ότι αφορά τις απουσίες της ομάδας, από την αυριανή αναμέτρηση θα λείψουν οι Γκάγκας,Μήτρου, Μιρτσέτα, Πόλγκαρ, Κοπούνοβιτς, Μιχαήλ, Λεπτάκης, Βογιατζής, Παπαδημητρίου, Λαδάς, Οφίδης,Κυρκόπουλος, Καρπούζης και Δημητρουλόπουλος ενώ διαμάχη έχει ξεσπάσει με τον Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη
.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουν οι γουναράδες αποτελεί ένα εύλογο ερωτηματικό,μιας και η ομάδα είναι εδώ και καιρό απροπόνητη,εντούτοις ο Πασχάλης Δημητρίου έχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο που υπάρχει στο υλικό της ομάδας αλλά και στην ψυχή και το πάθος,που υποσθέθηκαν πως θα καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Kastoria-FC News, η νέα διοίκηση της ΠΑΕ επισκέφθηκε σήμερα , Σάββατο, την αποστολή της ομάδας σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους εμψυχώσει για την αυριανή δύσκολη αποστολή.Στις ομιλίες που ακολούθησαν, το λόγο πήραν κατά σειρά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χριστόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ευθυμιάδης καθώς και ο κ. Ταουσάνης, ο οποίος μάλιστα παρακίνησε τους ποδοσφαιριστές να ''γίνουν οι ήρωες της Καστοριάς'' ,αναγκάζοντας όλη την Καστοριά να μιλάει για αυτούς έπειτα από μια ενδεχόμενη θριαμβευτική εμφάνιση στο αυριανό παιχνίδι!

Ιδιαίτερης μνείας , επίσης, χρήζει το γεγονός πως οι νέοι διοικούντες την ΠΑΕ διαβεβαίωσαν τους αρχηγούς της ομάδας πως εντός της εβδομάδας θα βρεθούν κατοικίες στους εκτός Καστοριάς ποδοσφαιριστές και πως καταθληθούν τα πρώτα οφειλόμενα χρήματα στους ποδοσφαιριστές, με την προυπόθεση ότι όσα εξ αυτών δεν συνάδουν με την αντικειμενική αξία των ποδοσφαιριστών θα υποστούν διακανονισμό βάσει του προσχεδίου που έχει ετοιμάσει ο κ. Τσιρώνης.

Από εκεί και πέρα, το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Καλαφάτης ,ο οποίος αφού καλώς όρισε τη νέα ηγεσία της ερυθροκίτρινης στρατιάς δήλωσε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν για τα χρώματα και την ιστορία της Καστοριάς αψηφόντας τις όποιες οφειλές στο πρόσωπο τους και παραμερίζοντας όλα τα προβλήματα που βίωσαν κατά το προηγούμενο διάστημα.

Κλείνοντας, πεποίθηση όλων στις τάξεις της ιστορικής ΠΑΕ είναι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί αξιοπρεπώς στον αυριανό αγώνα κόντρα στο Θερμαικό, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία στο στρατόπεδο των ''Γουναράδων'' για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των ζητημάτων που ταλανίζουν εδώ και καιρό το σύλλογο, ώστε η πολυαγαπημένη ομάδα όλων των Καστοριανών ,και όχι μόνο, να βρει και πάλι το δρόμο της επιστρέφοντας κάποια στιγμή στη θέση που της ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου