Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Προαναγγελία του αγώνα Καστοριά-Πυρσός Γρεβενών(15.00) .


Γηπεδούχοι:Χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της ΕΕΠ Σπύρου Καλογιάννη μεσοβδόμαδα, ώστε οι παίκτες της Καστοριάς να πειστούν να αγωνιστούν στο ματς με αντίπαλο τον Πυρσό Γρεβενών. Τους γουναράδες θα οδηγήσει στο παιχνίδι αυτό ο 47χρονος Αντώνης Κυριακίδης , ο οποίος προσλήφθηκε πριν από δύο μέρες από τον Τάκη Δανιηλίδη για τη θέση του προπονητή, ενώ στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται κανονικά ογυμναστής (και άνθρωπος των... ειδικών αποστολών)Πασχάλης Δημητρίου. Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση, επί του παρόντοςείναιοι:Κοσμίδης ,Τζιώτζης ,Καλαφάτης ,Κέντης ,Γκάγκας ,Στασινόπουλος,Παναγιωτίδης ,Καρανάσιος ,Μήνος ,Μόσχου ,Παπαδημητρίου ,Σκέντος ,Καρπούζης ,Μιρτσέτα,Μήτρου ,Μπελίτσας ,Οφίδης ,Φλίνδρης ,Παπαδόπουλος ,Παπακώστας ,Πετρόπουλος , και Κοπούνοβιτς , ενώ δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών κι άλλοι παίκτες την ύστατη ώρα.

Φιλοξενούμενοι: Ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθεις, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες, ο Πυρσός θα επιχειρήσει για τέταρτη φορά να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε παιχνίδι που θα δώσει μακριά από τα Γρεβενά. Οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για το συγκρότημα του Γιάννη Μιχαλήτσου, καθώς αντίπαλος είναι η Καστοριά των χιλίων προβλημάτων, με παίκτες απλήρωτους και απροπόνητους, σύνθεση ανάγκης και προπονητή που προσλήφθηκε μόλις την Παρασκευή. Ωστόσο ουδείς στις τάξεις των πρασίνων παραγνωρίζει το γεγονός ότι μια ομάδα ταλαιπωρημένη και πληγωμένη μπορεί να παρουσιαστεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, γι' αυτό και ο έμπειρος κόουτς
συνιστά προσοχή στους παίκτες του. Οι πράσινοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Μπάμπη Μωυσιάδη και τον τραυματία Χρήστο Νάιντο, ενώ στην αποστολή για την Καστοριά συμπεριλήφθηκαν οι Φιρινίδης ,Στουρνάρας ,Χατζής ,Μπουτογιάννης ,Κουρδάκης ,Σερέτης ,Μπλιθικιώτης ,Γκαμπόρ ,Μπανούσης ,Παπουλής ,Κοπούνοβιτς ,Σκιαθίτης ,Κοσμίδης ,Δουλκερίδης ,Γιακάκογλου ,Αθανασιάδης ,Βελώνης ,Γεωργίου και Μπουγιώτας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μηλιάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας, Ρούντος (Πέλλας


Πηγή: Mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου