Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Προαναγγελία αγώνα: Φωκικός-Καστοριά(15.00). Εξελίξεις και στο κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος!


Γηπεδούχοι: Στη 18άδα αλλά όχι και στην αρχική ενδεκάδα του Φωκικού θα βρεθεί τελικά ο Ματσέι Νουτσκόφσκι. Ο Πολωνός άσος των γηπεδούχων εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και θα προφυλαχθεί σε πρώτη φάση από τον προπονητή Μιχάλη Κασάπη , ο οποίος θα τον επιστρατεύσει μόνο εφόσον το κρίνει απαραίτητο. Αντιθέτως, ο Ευθυμιάδης (αντιμετώπισε πρόβλημα τις τελευταίες μέρες) τέθηκε κανονικά στη διάθεση του κόουτς, ενώ το παρώνστον αγώνα με τους γουναράδες δεν θα δώσουν ο τραυματίας Θωμόπουλος και ο τιμωρημένος Δημητρίου.

Φιλοξενούμενοι: Κανονικά ταξίδεψε στην Άμφισσα η αποστολή της Καστοριάς, καθώς οι
ποδοσφαιριστές της ομάδας ενημερώθηκαν για τη συμφωνία του Απόστολου Τσιπίδη
με τον Τάκη Δανιηλίδη για την αγορά του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ. Μάλιστα ο Τσιπίδης ενδέχεται να βρεθεί στην Άμφισσα για να βρεθεί κοντά στην αποστολή, ενώ από Δευτέρα θα βρεθεί στην πόλη της Καστοριάς προκειμένου να αρχίσει τη διευθέτηση όλων των οικονομικών εκκρεμοτήτων του συλλόγου. Για το κυριακάτικο ματς με τον Φωκικό ο προπονητής των γουναράδων Πασχάλης Δημητρίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον χειρουργημένο Φλίνδρη και τον ανέτοιμο Τζιώτζη.Ο κάπτεν της Καστοριάς θα ταξιδέψει στην Άμφισσα για να βρεθεί κοντά στους συμπαίκτες του, ωστόσο εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα μείνει προληπτικά εκτός δράσης.


Για ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Καραΐσκος είναι ο εκλεκτός του νέου αφεντικού της ΠΑΕ Καστοριά για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις του Απόστολου Τσιπίδη είναι να προσλάβει άμεσα τον 55χρονο τεχνικό, φέρνοντας μάλιστα μαζί του και δύο Σέρβους , οι οποίοι θα αποτελέσουν τους συνεργάτες του.

Ο Καραΐσκος είναι 55 ετών και έχει θητεύσει ως προπονητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης
και στους Λύκους. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πηγές, άμεσοι συνεργάτες του νέου τεχνικού θα είναι οι Σέρβοι Ντένταγιτς και Βλαντένοβιτς, ενώ ο νυν προπονητής των γουναράδων Πασχάλης Δημητρίου λογικά θα συνεχίσει στην ομάδα από το... συνηθισμένο πόστο του γυμναστή.


Πηγή: Mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου