Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Φως στο τούνελ του ιδιοκτησιακού καθεστώτος! Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την εύρεση λύσης βιωσιμότητας της ΠΑΕ την ύστατη κυριολεκτικά ώρα!


Παρά το γεγονός ότι ουκ ολίγοι θεωρούσαν δεδομένο τον υποβιβασμό της ΠΑΕ Καστοριά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα μετά και τον δεύτερο μηδενισμό της ομάδας στον αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών, οι '' Γουναράδες'' αποδεικνύονται επτάψυχοι , μιας και μια άμεση και άκρως αποτελεσματική λύση βρίσκεται επί θύραις και ανιχνεύεται στον ορίζοντα !

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Kastoria-FC News έντονες είναι τις τελευταίες ώρες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον νυν κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και σε μια ομάδα ομάδα υποψηφίων αγοραστών, με εκπρόσωπο τον κ. Ευθυμιάδη! Χαρακτηριστικό είναι ,μάλιστα, το γεγονός ότι η ομάδα των παραγόντων που εκπροσωπεί ο κ. Ευθυμιάδης έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την ανάληψη της διαχείρισης του management της ακριτικής ΠΑΕ και φαίνεται να είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του κ. Δανιηλίδη ,προκειμένου η ιστορική ομάδα της Καστοριάς να βγει από το διοικητικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει !

Μετά τις εξελίξεις αυτές, οι ελπίδες στις τάξεις των φιλάθλων της ''ερυθροκίτρινης στρατιάς'' αναπτερώνονται και άπαντες ευελπιστούν πως ,έστω και την ύστατη στιγμή, θα βρεθεί μια λύση για τη βιωσιμότητα του ιστορικού συλλόγου. Απο εκεί και πέρα, κάτι παραπάνω από απαραίτητη κρίνεται η κινητοποίηση και των Καστοριανών παραγόντων ,που έχουν την ηθική υποχρέωση να αποδείξουν επί του πρακτέου την αγάπη τους για την τοπική ομάδα στηρίζοντας έμπρακτα τη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται με στόχο την σωτηρία της Καστοριάς!

Το επιβεβαιωμένο ,πάντως, γεγονός πως η πλευρά των ενδιαφερομένων παραγόντων βρίσκεται κοντά στη σύναψη μεγάλης χορηγίας προκειμένου να ''τρέξουν'' το συντομότερο δυνατό τα θέματα της ΠΑΕ αποδεικνύει ,αν μη τι άλλο, πως οι προθέσεις τους είναι καλοπροαίρετες τη στιγμή που οι ΄΄Γουναράδες'' βρίσκονται ένα μηδενισμό μακριά απο τη διάλυση, γεγονός που αναμφίβολα καθιστά αναγκαίες τις άμεσες και αποτελεσματικές επεμβάσεις των καθ' ύλιν αρμοδίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου