Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Yπέγραψαν στην Καστοριά οι Νίκος Μήτρου και Αττίλα Πόλγκαρ !


Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ Καστοριά μες τους Νίκο Μήτρου και Αττίλα Πόλγκαρ. Και οι δύο παίκτες ήταν μέσα στους στόχους των "γουναράδων" και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου στην Αθήνα, όπου παρευρέθηκε ο κ. Δανιηλίδης, ο οποίος τακτοποίησε και τα δελτία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο Νίκος Μήτρου, που έχει 75 συμμετοχές σε Εθνικά πρωταθλήματα είναι γεννημένος στις 10/07/1984, έχει ύψος 1.70 cm και βάρος 69 Kgr και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ο Attila Polgar, που έχει 127 συμμετοχές σε Εθνικά πρωταθλήματα είναι γεννημένος στις 02/11/1980, αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός.


Μετά την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου με τους "γουναράδες", ο Νίκος Μήτρου δέχθηκε να μας κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, σαν ποδοσφαιριστής πλέον της Καστοριάς και να τι μας είπε:

ΕΡ: "Νίκο, καλωσόρισες στην Καστοριά. Πως αισθάνεσαι που ήλθες στην Καστοριά και ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα";

ΑΠ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στην Καστοριά. Η Καστοριά είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ήλθα στην Καστοριά, γιατί η ομάδα έχει φέτος στόχους κι εγώ από την πλευρά μου φιλοδοξώ να παίξω πολύ καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα μου να τους πετύχει. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, έχουμε δεθεί όλοι οι παίκτες, ο ένας με τον άλλο και αποτελούμε μία οικογένεια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το Α και το Ω και η βάση για μία ομάδα για να πρωταγωνιστήσει και να επιδιώξει τον πρωταθλητισμό".

ΕΡ: "Η μεταγραφή σου, όμως, πέρασε "από σαράντα κύματα", μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές".

ΑΠ: "Στην αρχή υπήρξε κάποιο πρόβλημα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά. Όμως αυτά τα προβλήματα η διοίκηση του κ. Δανιηλίδη τα ξεπέρασε με γοργούς ρυθμούς κι αυτή τη στιγμή η ομάδα μας διαθέτει μία αξιοπρεπέστατη διοίκηση που μπορεί να ανταπεξέλθει κι έναντι των παικτών κι έναντι των φιλάθλων, ακόμη κι απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία".

ΕΡ: "Η Καστοριά άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της. Πιστεύεις ότι αυτό θα επηρεάσει την προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα";

ΑΠ: " Επαναλαμβάνω ότι στην Καστοριά είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας, σαν μια πραγματική οικογένεια. Αυτό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και πιστεύω ότι "ενωμένοι σαν μια γροθιά" θα δώσουμε την δική μας μάχη με σκοπό την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό".

ΕΡ: " Θέλεις να προσθέσεις κάτι άλλο";

ΑΠ: " Θέλω να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου Δημήτρη Παπαδημητρίου για την στήριξη του σε όλη αυτή την προσπάθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου