Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Φως στο τούνελ του ιδιοκτησιακού καθεστώτος...!


Αγωνία τέλος για τους φιλάθλους της Καστοριάς μετά και την οριστική όπως φαίνεται μεταβίβαση των μετοχών της πλευράς Σπυρόπουλο προς την ομάδα του κ. Δανιηλίδη! Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε πριν λίγες ώρες στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.



''Ο Τάκης Δανιηλίδης είναι οριστικά ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Καστοριά και ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της δύσκολης ομολογουμένως προσπάθειας των "γουναράδων" για την αξιοπρεπή τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ Καστοριά οι κ. κ. Σπυρόπουλος και Δανιηλίδης, οριστικοποίησαν την συμφωνία τους που είχε επιτευχθεί πριν 15 μέρες, παρουσία των νομικών και οικονομικών συμβούλων τους. Με την επίτευξη της συμφωνίας παραιτήθηκαν τέσσερα άτομα από το υπάρχον Δ.Σ. της ΠΑΕ, οι κ. κ. Γιώργος Ντάγκας (Πρόεδρος), Δημήτρης Τσελεκίδης (Διευθύνων Σύμβουλος), Τάσος Νικολόπουλος (μέλος) και Στέργιος Αδάμ (μέλος). Τη θέση τους στο Δ.Σ. της ακριτικής ομάδας παίρνουν οι κ. κ. Τάκης Δανιηλίδης (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος), Σπύρος Παπαχρήστου, Νικόλαος Γιαννάκης & Νικόλαος Παντελίδης. Δύο άλλα μέλη οι κ. κ. Ισαάκ Παναγιωτίδης και Γεώργιος Χατζόπουλος αναμένεται να μπουν κι αυτά στο Δ.Σ. από την Δευτέρα και μετά. Η νέα σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ θα αποσταλεί αύριο Παρασκευή προς δημοσίευση.''



Από την Παρασκευή θα μπορούν πλέον να υπογράφονται και τα συμβόλαια με τους παίκτες που έχουν συμφωνήσει αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Σταύρο Διαμαντόπουλο. Παράλληλα, ξεκινήσει εκ νέου η προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ελατοχωρίου. Αναφορικά με τον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, οι άνθρωποι της ομάδας αφήνουν ένα πολύ μικρό «παράθυρο» να καταφέρουν να μετέχουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν μέχρι τότε να δημιουργήσουν ένα σύνολο από το μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου