Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Στο χείλος του γκρεμού…


Ορατή όσο ποτέ φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή η οριστική διάλυση της ΠΑΕ μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών…
Χαρακτηριστικό είναι ότι η χθεσινή συνάντηση του πρώην μεγαλομετόχου με τον κ. Καμπερίδη οδήγησε στη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά του κ. Δανιηλίδη προκειμένου ο κ. Σπυρόπουλος να διαφυλάξει τα νώτα του ,ενώ σήμερα θα γίνει συνάντηση των νομικών συμβούλων των δυο ανδρών προκειμένου να επιστραφούν όλα τα έγγραφα της ΠΑΕ στην απερχόμενη διοίκηση και να απεμπλακεί οριστικά η παροικία της Κατερίνης.


Αξίζει, επίση,ς να αναφερθεί πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η φήμη στην πόλη πως ομάδα τεσσάρων επιχειρηματιών εκτός Καστοριάς επικοινώνησε με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και ζήτησε την ομάδα, εισπράττοντας όμως την αρνητική και καθ’ όλα αδιάφορη στάση του Καστοριανού παράγοντα, ο οποίος φαίνεται ότι ‘’ κάηκε από τον χειλό και πλέον φυσάει το γιάουρτι…’’


Από εκεί και πέρα, το μέλλον της ΠΑΕ φαντάζει πέρα για πέρα δυσοίωνο με τη διάλυση να βρίσκεται επί θύραις…Αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια να πεισθεί ο κ. Σπυρόπουλος να τρέξει τα φλέγοντα ζητήματα της ΠΑΕ για 2-3 μήνες με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως ο έμπειρος παράγοντας δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα την ύστατη στιγμή, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έχει στα χέρια του τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως θα απεμπλακεί οριστικά μετά το προαναφερθέν διάστημα και με την παράμετρο ότι ο ίδιος θα επιβαρυνθεί οικονομικά με μηνιαίους μισθούς και όχι με ετήσια συμβόλαια.
Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα μένει ακέφαλη και η διάλυση αποτελεί μοναδική οδός με τον κίνδυνο βαρύτατης τιμωρίας να ελλοχεύει εφόσον δεν παρουσιαστεί η ομάδα στο παιχνίδι κυπέλλου με τα Τρίκαλα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου