Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Τα "βρόντηξε" ο Μήτρου από Καστοριά...


Η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην Καστοριά αναφορικά με την ολοκλήρωση των μεταγραφικών υποθέσεων με τους ποδοσφαιριστές που έχουν εδώ και καιρό συμφωνήσει με τη νέα διοίκηση του Τάκη Δανιηλίδη, έχει φέρει ορισμένους εξ αυτών στα όρια τους! Σύμφωνα με πληροφορίες του sport3.gr, ο Νίκος Μήτρου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα, μια και εδώ και μια εβδομάδα ενώ μετείχε κανονικά στην προετοιμασία στο Ελατοχώρι άκουγε καθημερινά τη διοίκηση να μεταθέτει την ημερομηνία των υπογραφών.


Γι αυτό το λόγο, δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στους "γουναράδες" ενώ ανάλογες σκέψεις κάνουν κι άλλοι παίκτες, οι οποίοι είναι στην ίδια μοίρα με τον Μήτρου και βρίσκονται ουσιαστικά στον "αέρα". Οι εξελίξεις αυτές έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα και τον Σταύρο Διαμαντόπουλο, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας άφησε τα πάντα ανοικτά και για το δικό του μέλλον στον σύλλογο!


"Δεν θέλω να παίζονται παιχνίδια στις πλάτες των παικτών. Υπάρχει αδιέξοδο. Ενώ χτίζεται μια πολύ καλή ομάδα υπάρχει απόσταση από τη διοίκηση στην επικοινωνία της με τους παίκτες. Γενικότερα υπάρχουν ασάφειες για τη λειτουργία του τμήματος και οι παίκτες κάποια στιγμή δεν θα αντέξουν και είναι λογικό να αντιδράσουν. Δεν μπορεί να σεβόμαστε αυτή την ομάδα και να μην τη λειτουργούμε. Εγώ ήρθα να φτιάξω αυτή την ομάδα και έχω μεγάλη υπομονή να το κάνω αλλά όχι να τη χαλάσω".



Πηγή: Sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου