Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

''Σπεύδουν βραδέως'' στην Καστοριά.''Ομάδα που κερδίζει θέλει'' ο Σταύρος ο Διαμαντόπουλος...!


Το γνωστό απόφθεγμα ''Σπευδε βραδέως'' φαίνεται΄ότι τηρούν κατά γράμμα οι νέοι διοικούντες την ΠΑΕ ,καθώς γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μια βδομάδα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την απόκτηση των μετοχών από την πλευρά του κ. Δανιηλίδη δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση και όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή, την στιγμή μάλιστα που η ομάδα θα πρέπει να δώσει σε δέκα μέρες το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τα Τρίκαλα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος…

Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι λόγοι της εν λόγω καθυστέρησης έγκεινται στο γεγονός ότι έπρεπε να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια ,που κωλυσιεργούν την δυνατότητα έκδοσης συμβολαίων, αλλά στην τελειομανία του νέου τεχνικού της ομάδας, του οποίου η ποδοσφαιρική φιλοσοφία στρέφεται γύρω από το ‘’θέλω να φτιάξω ομάδα που κερδίζει’’, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε προσωπική κουβέντα με τον κ. Δανιηλίδη…!

Παράλληλα, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός ότι εδώ και λίγες μέρες ο ο Σταύρος Διαμαντόπουλου, αφού εξασφάλισε τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον πρόεδρο ξεκίνησε το σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα και πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο γύρω στους 50(!) νεαρούς ,ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές, από τους οποίους μάλιστα κάποιοι έδειξαν θετικά στοιχεία ενώ άλλοι δεν συγκίνησαν ιδιαίτερα τον Κατερινιώτη τεχνικό.


Από εκεί και πέρα, βάσει των πλάνων του κ. Διαμαντόπουλου η ομάδα θα κινηθεί για 6-7 παίκτες εγνωσμένη αξίας με θητεία σε Β και Γ Εθνική κατά το παρελθόν ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται τρεις ξένοι με κοινοτικό διαβατήριο. Οι υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ θα καλυφθούν με ταλαντούχα νέα παιδιά ενώ και οι εναπομείντες Κοσμίδης, Φλίνδρης, Στασινόπουλος και Κυρκόπουλος θα προσφέρουν λύσεις στα πλάνα του κ. Διαμαντόπουλου.

Κλείνοντας,πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι σε εκκρεμότητα βρίσκεται και το διοικητικό καθώς μέχρι στιγμής βέβαιες θεωρούνται μόνο οι θέσεις των κ. Δανιηλίδη( Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος) και κ. Καμπερίδη(Αντιπρόεδρος) ενώ αναμένεται να παραμείνουν και κάποια πρόσωπα από την απερχόμενη διοίκηση στο ΔΣ που αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου