Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Νοοτροπία νικητή έδειξε ο Enrico Fabbro στις πρώτες του δηλώσεις!Στην Καστοριά βρίσκεται και ο Τσέχος φορ Μάρτιν Τσέρνοχ...!


Έφθασε νωρίς το απόγευμα στην Καστοριά ο νέος τεχνικός της Καστοριάς Enrico Fabbro, ο οποίος ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και αφού επιθεώρησε τα γήπεδα και τα αποδυτήρια της Ποριάς, όπου θα γίνει και η προετοιμασία της ομάδας κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Παρά την κούραση του ο νέος τεχνικός της Καστοριάς δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να μας κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, σαν προπονητής πλέον της ακριτικής ομάδας, σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις του για την Καστοριά.


Ε: "Βρίσκεστε λίγες ώρες στην Καστοριά. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις";


Α: "Έφτασα πριν από λίγο στην Καστοριά και μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας επιθεώρησα τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Το περιβάλλουν είναι πολύ καλό και οι συνθήκες είναι ιδανικές για πολύ δουλειά και για την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται. Αύριο θα επισκεφτώ και το στάδιο της πόλης, όπου θα δίνει η ομάδα τους επίσημους αγώνες της. Ήδη με τον μάνατζερ της ομάδας τον κύριο Κώστα Ταουσάνη έχουμε καταστρώσει το πλάνο των πρώτων τριών εβδομάδων. Τις πρώτες δύο εβδομάδες οι προπονήσεις θα είναι διπλές, πρωί και απόγευμα, ενώ θα δώσουμε και κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Δ' Εθνικής και με κάποια από την Γ' εθνική".


Ε: "Πως πήρατε την απόφαση να έλθετε να δουλέψετε στην Καστοριά";

Α: "Η Καστοριά είμαι μια ομάδα με ξεχωριστή ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη μεριά οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της για επάνοδο της ομάδας στην Β΄Εθνική ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για μένα για να έλθω στην Καστοριά".


Ε: "Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε Ιταλό προπονητή, το μυαλό όλων μας πηγαίνει στο κατενάτσιο. Εσείς είστε υπέρ του αμυντικού ή του επιθετικού ποδοσφαίρου";

Α: "Προτιμώ το ποδόσφαιρο που μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικός παράγοντας να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, αλλά σημαντικότερος είναι να κερδίζει σε κάθε αγώνα. Το πιο σημαντικό σε μία ομάδα είναι οι ποδοσφαιριστές κι ελπίζω ότι η ομάδα μου θα έχει ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω ότι με την μεθοδικότητα της δουλειάς και την τακτική που θα ακολουθήσουμε θα πετύχουμε στους στόχους μας"
Παράλληλα, ο Τσέχος επιθετικός Μάρτιν Τσέρνοχ ήλθε στην Καστοριά, αποδεχόμενος την σχετική πρόταση των ανθρώπων της ΠΑΕ για να συνδράμει και αυτός για την επάνοδο της Καστοριάς στην Β' Εθνική. Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Καστοριά, ο Τσέχος επιθετικός δήλωσε τα εξής:

" Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Η Καστοριά είναι μία όμορφη πόλη και πιστεύω ότι εδώ υπάρχουν οι συνθήκες για να παίξει κανείς καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στους στόχους της και με την σειρά μου να δείξω κι εγώ την αξία μου".

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Έπειτα από εξονυχιστική έρευνα το Kastoria-fc News βρήκε το αναλυτικό βιογραφικό του νέου τεχνικού της ομάδας και σας το παρουσιάζει!

Ο Enrico Fabbro είναι επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου, γεννήθηκε στην Ρώμη της Ιταλίας στις 14 Ιουνίου του 1959 και μέχρι πρότινος κατοικούσε στην περιοχή Giuseppe Lazzati 185.

Διαθέτει το πτυχίο προπονητικής του πανεπιστημίου της Laurea και έχει μελετήσει αναλυτικά με σχετική διατριβή το θέμα : ‘’Νέες προπονητικές μέθοδοι για να αυξηθεί η ταχύτητα στο ποδόσφαιρο’’ εν έτει 2002.Παράλληλα είναι κάτοχος του διπλώματος δεύτερης τάξης επαγγελματιών προπονητών από την Uefa και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τα σεμινάρια προπονητικής πρώτου επιπέδου τη σεζόν 2007-2008

Επιπροσθέτως είναι διδάκτορας προπονητικής θεωρίας και τακτικής στο σχετικό τμήμα του πανεπιστημίου της L'Aquila στην Ιταλία ,ενώ έχει εκδώσει εξειδικευμένα άρθρα σχετικά με την τεχνική και τον τομέα των τακτικών στο χώρο του ποδοσφαίρου!

Αναλυτικά η επαγγελματική πορεία του Enrico Fabbro από την αρχή της καριέρας του εως σήμερα.

1994 – 1999 Τεχνικός Ποδοσφαίρου στα τμήματα παίδων της "A.S. Lodigiani"
1999 – 2000 Τεχνικός Ποδοσφαίρου στα τμήματα παίδων της "S.S. Lazio"
2000 – 2001 Τεχνικός Σύμβουλος στα τμήματα παίδων της "S.S. Lazio"
Κατάκτηση πρωταθλήματος στα τμήματα παίδων!
2001-2002 Τεχνικός Σύμβουλος στα τμήματα παίδων της " S.S. Lazio"
2002 - 2003 Τεχνικός Σύμβουλος στα τμήματα παίδων της " S.S. Lazio"
2003 - 2004 Μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας της "S.S. Lazio"
2004 - 2005 Μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας της "Cisco Lodigiani", Φτάνει στα ημιτελικά του ιταλικού κυπέλλου παίδων (Ιούλιος 2005)
2006-2007 Τεχνικός ποδοσφαίρου της Αλγερικής "MCA - Mouloudia Club d'Alger"
Συμμετοχή CAF ( κύπελλο Αφρικής) και στο Αλγερικό ΚύπελλοΚατάκτηση του Αλγερικού κυπελλου 2006-2007
Kατάκτηση του Αλγερικού Super Cup 2006-2007
2007-2008 Τεχνικός Ποδοσφαίρου της Αλγερικής "MCA - Mouloudia Club d'Alger"
2008/2009 Τεχνικός ποδοσφαίρου στην ομάδα νέων της ‘’ AS Ascoli’’



Τα γνωρίσματα του Enrico Fabbro ως προπονητή.

Όπως κάθε Ιταλός έτσι και ο Enrico Fabbro είναι πιστός ακόλουθος της σφιχτής άμυνας, της έλλογης επιθετικής συμπεριφοράς και της ποδοσφαιρικής πειθαρχίας. Δουλεύοντας επί σειρά ετών σε τμήματα ακαδημιών έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τα πραγματικά ταλέντα και να δουλεύει με τα νεαρά παιδιά βελτιώνοντας τις αδυναμίες τους. Γνωρίζει όσο λίγοι τα παιχνίδια τακτικής και είναι από τους καλύτερους στα ‘’mind games’’. Αρέσκεται στο να αγωνίζεται πρωτίστως με το μοντέρνο 4-2-3-1 και δευτερευόντως με το επιθετικό 4-3-3.

*Οι πληροφορίες για το αναλυτικό βιογραφικό πάρθηκαν από προσωπικό site του Enrico Fabbro, ενώ η ανάλυση των γνωρισμάτων του Ιταλού τεχνικού επήλθε έπειτα από πολύωρη έρευνα του επιτελείου του Kastoria-fc News σε διάφορες ηλεκτρονικές και όχι μόνο πηγές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου