Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Πρόταση 150.000 ευρώ για 1+1 χρόνια κατέθεσε η ΠΑΕ Καστοριά στον Jordi Cruyff !



Επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι της Καστοριάς το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζόρντι Κρόιφ που αποκάλυψε η εφημερίδα SportDay. Οι «γουναράδες» κατέθεσαν πρόταση για ένα χρόνο στον 35χρονο Ολλανδό μέσο με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας για μία ακόμη σεζόν, με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τις 150.000 ευρώ! Μια πρόταση που έβαλε σε σκέψεις τον Κρόιφ (όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας) αλλά για να την αποδεχθεί θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιο του με τη Βαλέτα.


Το δυνατό «όπλο» των διοικούντων στις διαπραγματεύσεις τους με τον Κρόιφ, δεν είναι άλλο από την στενή φιλική σχέση που διατηρεί με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Ταουσάνη. «Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πείσουμε τον Τζόρντι να έρθει στην Ελλάδα. Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή η προσπάθεια μας θα στεφθεί με επιτυχία, αυτό, όμως, που μπορώ να πω είναι ότι ο Κρόιφ το σκέφτεται, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει« δήλωσε σχετικά ο κ. Ταουσάνης.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, την ημέρα, δηλαδή, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» της Καστοριάς, υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού Ενρίκο Φάμπρο. Πάντως, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που θέλει τον παίκτη να επιβεβαιώνει την πρόταση που δέχθηκε από τους "γουναράδες" αλλά ευγενικά να τους έχει ήδη απαντήσει αρνητικά λόγω του γεγονότος ότι η Καστοριά αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

Να σημειωθεί ότι ο Κρόιφ σκοπεύει σύντομα να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ασχοληθεί με την προπονητική. Αλλωστε, στη Βαλέτα όπου αγωνιζεται, ο ρόλος του είναι διπλός αφού εκτός από παίκτης (αγωνίζεται πλέον ως κεντρικός αμυντικός και καμία φορά σαν αμυντικό χαφ) είναι βοηθός προπονητή. Ο Ζόρντι πολύ σύντομα θα δώσει εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα του και θέλει να βαδίσει και στα χνάρια του πατέρα του...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου