Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Δεν θα κατέβει τελικά η Καστοριά στο κύπελλο. Ανακοινώθηκαν 13 ποδοσφαιριστές!


Σάρκα και οστά έλαβε πριν από λίγο το πικρό σενάριο, που ήθελε την ιστορική ομάδα της Καστοριάς να αποσύρεται από τον θεσμό του Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε πριν από 29 χρόνια όντας μάλιστα η πρώτη επαρχιακή ομάδα που πρωταγωνίστησε στον εν λόγω θεσμό.Από εκεί και πέρα, αύριο ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας στο Ελατοχώρι, παρουσία 23 ποδοσφαιριστών υπό τις οδηγίες του Σταύρου Διαμαντόπουλου και του Πασχάλη Δημητρίου. Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καστοριάς.



''Δεν θα αγωνιστεί τελικά η Καστοριά στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα στα πλαίσια του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό γιατί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για την υπογραφή των συμβολαίων κι ενώ υπήρξε συνεννόηση για άνοιγμα των γραφείων της Ε.Π.Ο και της Ένωσης Β' & Γ' Εθνικής για την έκδοση των σχετικών δελτίων, αυτό δεν έγινε ποτέ, μια και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τάκης Δανιηλίδης δεν κατέστη δυνατό να πετάξει από την Θεσσαλονίκη για Αθήνα, με αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια να μην έχει αίσιο τέλος.


Ο κ. Δανιηλίδης, φανερά στεναχωρημένος, ήταν "έτοιμος να σκάσει", γιατί από τη μια πλευρά ήθελε η ομάδα να αγωνιστεί, έστω και υπό αντίξοες συνθήκες στα Τρίκαλα και από την άλλη ήθελε να κάνει πράξη την δέσμευση προς τον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς για την συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο.


Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς θα μεταβούν στο Ελατοχώρι, όπου και θα γίνει το κύριο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ από τη Δευτέρα αναμένονται και άλλοι ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα νωρίς τα ξημερώματα υπέγραψαν τα συμβόλαια τους οι Καλαφάτης, Παπαδημητρίου, Οφίδης, Κέντης, Ποτουρίδης, καθώς και οι Αθανασιάδης και Μήνος. Συμβόλαιο συνεργασίας σαν εκπαιδευόμενοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν οι Αποστόλου, Λαδάς, Παναγιωτίδης, Μπάτζιος, Καρανάσιοςκαι Σαββαΐδης.''



Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα έχει έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τους Σπύρο Γκάγκα, Νίκο Μήτρου, Στέφανο Σκέντο,Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη και Θόδωρο Μητράκα ενώ σχεδόν κλεισμένοι θεωρούνται οι Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος. Συνυπολογίζοντας και τους τέσσερις από το περσινό ρόστερ( Κοσμίδης, Φλίνδρης, Στασινόπουλος, Κυρκόπουλος) φτάνουμε στους 23 και περιμένουμε άλλες 3-4 προσθήκες εγνωσμένης αξίας, όπως μας είχε υποσχεθεί ο κ. Δανιηλίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ομάδας. Ευελπιστούμε ότι η σημερινή απουσία της ομάδας από τον ιστορικό θεσμό του κυπέλλου θα προκαλέσει αιδώ στους καθ' ύλιν αρμόδιους και ελπίζουμε ότι από σήμερα ,πέρα από την προετοιμασία της ομάδας, ξεκινάει και κάτι καλό για το ποδοσφαιρο της Καστοριάς...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου