Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Πυρετός εξελίξεων στην Καστοριά, τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσουν οι ''Γουναράδες'' στην 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος!


Την ομάδα των ''Σακαφλιάδων'' εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Καστοριάς στην πρώτη φάση του κυπέλλου ,που θα διαξαχθεί στις 22-23 του Αυγούστου, όπως έγινε γνωστό μετά τη σημερινή κλήρωση. Στη συνέχεια ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στην δεύτερη φάση την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 2 Σεπτεμβρίου, με την επικρατούσα ομάδα να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ηρακλή στις 28 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

1. Ασπρόπυργος-Αίας Σαλαμίνας
2. ΠΑΟ Ν. Επιβατών-Παναιγιάλειος
3. Μακεδονικός-Εθνικός Φιλιππιάδας
4. Φωστήρας-Ατσαλένιος
5. Εορδαϊκός-Κοζάνη
6. Αναγ. Γιαννιτσών-Χαϊδάρι
7. Πλατανιάς-Νίκη Βόλου
8. Ρόδος-Κόρινθος
9. Φωκικός-Οδυσσέας Αναγ.
10. Βισαλτιακός-Κεραυνός Κερατέας
11. Σαρωνικός-Θερμαϊκός
12. Παναργειακός-Βύζας Μεγάρων
13. Δόξα Κρανούλας-Ζάκυνθος
14. Πυρσός Γρεβενών-Καλλιθέα
15. Παναχαϊκή-Ολ. Χερσονήσου
16. Αναγ. Επανωμής-ΠΑΟ Ρουφ
17. Βέροια-Αγία Παρασκευή
18. Τρίκαλα-Καστοριά


Από εκεί και πέρα η προσοχή των διοικούντων την ΠΑΕ εστιάζεται στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματο χωρίς χρονοτριβές.Το προσεχές τριήμερο μάλιστα αναμένεται καυτό ,ενώ ήδη έχει κλείσει το πρώτο πακέτο των μεταγραφών!

Όπως είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες, παίκτης της ομάδας μας θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Καλαφάτης, μιας και ο 27χρονος άσσος έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Κορίνθου και επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια σε γνώριμα λημέρια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καστοριανός μέσος έχει παίξει σε Καλαμάτα, ΑΕ Γιάννενα και Αιολικό.

Όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, τον Γρηγόρη Κοσμίδη θα πλαισιώσουν ο Γιάννης Τακίδης και ο Δημήτρης Πολυχρονίδης! Ο Γιάννης Τακίδης είναι 28 ετών, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στου Kickers του Offenbach, όπου είχε 3 συμμετοχές! Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Αιολικό, το 2006 βρέθηκε στην Παναχαική , το 2007 μετακόμισε στον Παναιγιάλειο ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φωκικού! Ο έτερος γκολκιπερ, Δημήτρης Πολυχρονίδης, είναι 24 ετών και έχει θητεία σε Πολύκαστρο και Λαμία.

Στις προαναφερθείσες μεταγραφές θα πρέπει να προστεθούν και οι Βασίλης Ταρασιάδης και Αντώνης Πόυτας. Ο πρώτος είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του στους ερασιτέχνες του Άρη ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στους Λύκους, τον Πιερικό, τον Εθνικό Κατερίνης, την Πρέβεζα και πέρσι έπαιξε με τα χρώματα Μακεδονικού. Ο δεύτερος είναι 23 ετών, αγωνίζεται στα αριστερά της μεσαίας γραμμής και έχει θητεία σε Λάρισα( τρεις αγωνιστικές περιόδους) και Ιωνικό!

Προχωρώντας, κοντά στην οριστικοποίηση της προφορικής συμφωνίας του για διετές συμβόλαιο βρίσκεται ο νεαρός Παντελής Δούμτσης ο οποίος προέρχεται από τους νέους του Ηρακλή ,ενώ δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι μεταγραφές των νεαρών Ζήση Νοδούλη και Γιάννη Κατσαμακίδη από τους νέους του Άρη. Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ερασιτεχνική ομάδα καθώς 6 παιδιά θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τα ονόματα των Αθανασίου, Αποστόλου και Μπάτσιου να ξεχωρίζουν.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως χθες, Πέμπτη, έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της ποριάς, όπου βρέθηκαν ο Παχσάλης Δημητρίου μαζί με την ερασιτεχνική ομάδα και τους τέσσερις επαγγελματίες που έμειναν από το περσινό ρόστερ ( Νίκος Φλίνδρης ,Χρίστος Στασινόπουλος, Γρηγόρης Κοσμίδης , Κώστας Κυρκόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου