Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Παρέλαση ονομάτων στην Καστοριά. Ενίσχυση στην άμυνα με τον Γιώργο Λεκάκη!


Μια βδομάδα πριν από τη λήξη των μεταγραφών και η προσπάθεια της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας ,έστω και την ύστατη στιγμή, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στις τάξεις της ομάδας, καθώς πριν από λίγες ώρες η νέα διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε με τον νεαρό αμυντικό Γιώργο Λεκάκη(7/12/1987), ο οποίος αγωνίζεται στα αριστερά της αμυντικής γραμμής και προέρχεται από τον Αετό Σκύδρας.

Πέρα από τον ταλαντούχο αμυντικό, ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές πρόκειται να περάσουν από το μικροσκόπιο του Σταύρου Διαμαντόπουλου με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν δυο ακόμα Καστοριανοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μίμη Παπαδόπουλο και Νίκο Τζιώτζη, οι οποίοι έχουν φορέσει κατά το παρελθόν την ερυθροκίτρινη φανέλα και όλα δείχνουν πως θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής!

Παράλληλα, από σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας στο Ελατοχώρι συμμετέχουν και οι Attila Polgar(αμυντικός), Igor Mirceta(δεκάρι) και Aleksandar Kopunovic(επιθετικός). Πρόκειται για τρεις ιδιαίτερα έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διαθέτουν κοινοτικά διαβατήρια και κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψουν μέσα στην βδομάδα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου λήγει σε μια βδομάδα και όπως είναι φυσικό πολλά ονόματα παρελαύνουν και παρουσιάζονται ως στόχοι της ομάδας. Ιδιαίτερης μνείας χρήζουν τα ονόματα των Σάββα Παντελιάδη και Marko Jocic για τους οποίους φημολογείται ότι έγινε η πρώτη κρούση από πλευράς Καστοριάς! Όσον αφορά πάντως τον δεύτερο, εμπόδιο αποτελεί το γεγονός ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ωστόσο η πολύχρονη διαμονή του στην Ελλάδα αφήνει ένα παράθυρο απόκτησης της ελληνικής υπηκοότητας!

Κλείνοντας, σε δεύτερη μοίρα φαίνεται ότι έχει τεθεί η βέβαιη τιμωρία της ομάδας μας εξαιτίας της αδικαιολόγητης μη εμφάνισης της στον αγώνα κυπέλλου με τα Τρίκαλα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βάσει του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ θα επιβληθεί πρόστιμο από 20,000 εως 100,000 ευρώ χωρίς να αποκλείεται και κάποια επιπρόσθετη ποινή για το προσεχές πρωτάθλημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου