Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Tα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο.


Ασταμάτητος ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, έδωσε συνέχεια στο σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων που κρατεί εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ! Αυτή τη φορά ήταν ο Άρης Λόφων , που παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς πάλεψε και δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της Καστοριάς. Εντούτοις, οι ‘’γουναράδες’’ κατόρθωσαν να προσθέσουν 3 ακόμα πολύτιμους βαθμούς στην συγκομιδή τους –θα ήταν στην πρώτη θέση αν δεν ίσχυε το -6 – και κοιτάζουν με κάθε προσοχή την επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Σβορώνο την προσεχή Κυριακή.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δυο εκπροσώπους του νομού Καστοριάς, αμφότεροι γνώρισαν την ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ ( 1-2). Συγκεκριμένα, ο μεν Α.Ο. Κάστωρ δεν μπόρεσε να ανακόψει την πορεία της Νάουσας στο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ ο δε Α.Σ. Πενταβρύσου απώλεσε και πάλι βαθμούς στην έδρα του αποδεικνύοντας πως η νίκη της πρεμιέρας δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένα πυροτέχνημα…


Ένα τοπικό ντέρμπι που... ποτέ δεν ξεκίνησε ήταν αυτό ανάμεσα στον Ολυμπο Λεπτοκαρυάς και τον Σβορώνο. Οι δύο ομάδες του νομού Πιερίας εμφανίστηκαν κανονικά στο γήπεδο, το διαιτητικό τρίο και ο ιατρός, επίσης, ωστόσο δεν υπήρχε η παραμικρή αστυνομική δύναμη. Αφού πρώτα περίμενε το προβλεπόμενο από τον κανονισμό διάστημα, ο διαιτητής Τζίλος έκλεισε το φύλλο αγώνος, στο οποίο ανέγραψε ότι δεν ξεκίνησε το παιχνίδι ακριβώς λόγω της έλλειψης αστυνομικής δύναμης (τελικά κατέφτασε ένα περιπολικό στις 16.40). Πλέον, οι άνθρωποι του Ολυμπου Λεπτοκαρυάς καλούνται να προσκομίσουν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι η διοίκηση του νεοφώτιστου συλλόγου κάλεσε την αστυνομία εντός του απαιτούμενου χρονικού διαστήματος.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής.

Α.Γ.Σ. Καστοριάς- Άρης Λόφων 3-0

Εθνικός Κατερίνης-Μακεδονικός Φούφας 0-0


Βατανιακός-ΑΜΣ Γαλατινής 6-1


Νάουσα-Κάστωρ ΑΟ 2-1


Νίκη Αγκαθιάς-Αλεξάνδρεια 0-1


Σιάτιστα-Εθνικός Βατερού 0-5

ΑΣ Πεντάβρυσου-Πυρσός Γρεβενών 1-2


Σειρήνα Γρεβενών-Λευκάδια Ημαθίας 2-1


Ολυμπος Λεπτοκαρυάς-Σβορωνος (ανεβλήθη)

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη πικρία επικρατεί στις τάξεις της ομάδος παρά την ευρεία νίκη επί του Άρη Λόφων. Με αφορμή την διαιτησία του κ. Γιώτη ο οποίος έκλεψε την παράσταση εκνευρίζοντας τους ποδοσφαιριστές, σφυρίζοντας χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να κόβει τον ρυθμό της ομάδος ενώ υπήρχαν και απειλές προς τους ποδοσφαιριστές ότι θα τους αποβάλει. Γιατί κύριε Διαιτητά! Ποιανού εντολές εκτελούσατε και ποιοι κύκλοι πολεμούν την Καστοριά. Εμείς κύριοι θα παίζουμε ποδόσφαιρο αντάξιο της ιστορίας μας και θα κερδίζουμε στους αγωνιστικούς χώρους.

    Το Δ.Σ. του ΑΓΣ Καστοριάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή