Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Άρης Λόφων


Για αύριο,
Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010, είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, γεγονός που αφορά ασφαλώς και τους τρεις εκπροσώπους του νομού Καστοριάς στον 3ο όμιλο του εν λόγω θεσμού οι οποίοι αναμένεται να δώσουν αμφίρροπες αλλά και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Κατ' αρχάς, o A.Γ.Σ. Καστοριάς πρόκειται να υποδεχθεί εντός έδρας τον Άρη Λόφων, μια ομάδα που παρά το κακό ξεκίνημα της κατόρθωσε να κάνει ''σεφτέ'' στους δυο προηγούμενους αγώνες, ενώ η ομάδα του Κάστορα αναμένεται να ταξιδέψει στη Νάουσα όπου θα δώσει το ντέρμπι της αγωνιστικής με την τοπική ομάδα. Δύσκολη αποστολή έχει και ο Α.Σ. Πενταβρύσου, που θα αγωνιστεί εντός έδρας μ΄ αντίπαλο τον συνεχώς βελτιωμένο Πυρσό Γρεβενών.

Όσον αφορά την ομάδα της Καστοριάς, απόλυτη ικανοποίηση αλλά και πίστη για ανάλογη συνέχεια επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου μετά τις συνεχόμενες σπουδαίες εμφανίσεις και μείζονος σημασίας επικρατήσεις της ομάδας. Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως ο τεχνικός της ομάδας κ. Αντώνης Νικολαίδης δεν αποκλείεται να δώσει στην αυριανή αναμέτρηση λεπτά συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που λόγω της μεγάλης ποιότητας και πληρότητας δεν έχουν ακόμα πάρει τις ανάλογες ευκαιρίες, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του φορμαρισμένου Νίκου Τζιώτζη ( τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο)και του Σάκη Καρανάσιου ( πρόβλημα στη μέση).



Κλείνοντας, νιώθοντας το αμετάθετο ηθικό χρέος θα θέλαμε να αποστείλουμε ένα κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Καστοριάς να στηρίξουν ακόμα πιο ένθερμα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στην αυριανή αναμέτρηση παρά τις όποιες δυσχερείς συνθήκες.Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Γιώτης με βοηθούς τους κ.κ. Τσατσάνη και Ευαγγελία, άπαντες του συνδέσμου Ηπείρου.Να θυμίσουμε πως η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.


Α.Γ.Σ. Καστοριάς-Αρης Λόφων


Εθνικός Κατερίνης-Μακεδονικός Φούφα


Νάουσα- Α.Ο. Κάστωρ


ΑΣ Πεντάβρυσου-Πυρσός Γρεβενών


ΑΕ Σιάτιστα-Εθνικός Βατερού


Νίκη Αγκαθιάς-Αλεξάνδρεια


Ολυμπος Λεπτοκαρυάς.-Σβορώνος


Βατανιακός-Γαλατινή Κοζάνης


Σειρήνα Γρεβενών-Λευκάδια Ημαθίας

* Πατήστε εδώ για να δείτε την βαθμολογία του 3ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου