Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών - Α.Γ.Σ. Καστοριάς


Μακριά από την έδρα της θα ταξιδέψει για μια δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα της Καστοριάς, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ πρόκειται να αντιμετωπίσουν αύριο , Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, την τοπική Σειρήνα στα Γρεβενά. Δε χωρά αμφιβολία πως άπαντες στις τάξεις του ερυθροκίτρινου στρατοπέδου αισιοδοξούν πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα κατορθώσουν να επιβεβαιώσουν εντός αγωνιστικού χώρου τον τίτλο του φαβορί και να ‘’δραπετεύσουν’’ με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, όπερ και έγινε την περασμένη Κυριακή στο Βατάν της Κατερίνης!


Ιδιαίτερης μνείας χρήζει ,πάντως, η καθολική παρατήρηση πως ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς έχει μπει πλέον σ’ ανοδική πορεία, γεγονός που επιβεβαιώνει η πλήρης ικανοποίηση του τεχνικού της ομάδας, κ. Αντώνη Νικολαίδη, για την δουλειά και τον ιδρώτα που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να σημειωθεί πάντως, πως ο προπονητής της ομάδας σε δηλώσεις του αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη για τη νίκη , δεδομένων πάντοτε των κινδύνων και των παγίδων που κρύβουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Από αγωνιστικής απόψεως, ο κ. Νικολαίδης θα στερηθεί από την αυριανή αναμέτρηση τις υπηρεσίες του Σάκη Καρανάσιου, που αντιμετωπίζει ελαφριάς μορφής πρόβλημα τραυματισμού.


Στην αντίπερα όχθη, η Σειρήνα θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, αφού στα 3 πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, η συγκομιδή βαθμών για την ομάδα των Γρεβενών κρίνεται ‘’φτωχή". Αξίζει , μάλιστα, να τονιστεί πως ο τεχνικός της Σειρήνας Σαράντης Μπαλντούμης προετοίμασε εντατικά την ομάδα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, γι' αυτό το ματς. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Παναγιώτη Μπόζιαρη, προκειμένου να δει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης Πουρνάρας δεν είναι ακόμη έτοιμος και θα απουσιάσει για μια ακόμη αγωνιστική.


Ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί η 16.00 το απόγευμα στο Στάδιο Μεγάλου Σειρηνίου, ενώ τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μανασής με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Νίκου και Γεώργιο Ράπτη, άπαντες του Συνδέσμου Τρικάλων. Παρατηρητής της διαιτησίας είναι ο κ. Χρήστος Βακαλόπουλος εκ Φλώρινας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σειρήνα Γρεβ.-Καστοριά


Κάστορας-Εθνικός Κατερίνης


Πυρσός Γρεβ.-Μακεδονικός Φούφα


Εθνικός Βατερού-Νάουσα


Αλεξάνδρεια-ΑΣ Πεντάβρυσου


Σβορώνος-ΑΕ Σιάτιστα


Γαλατινή Κοζ.-Νίκη Αγκαθιάς


Αρης Λόφων-Ολυμπος Λεπτ.


Λευκάδια Ημαθίας-Βατανιακός


* Να σημειωθεί πως η επόμενη 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί εμβόλιμα την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου