Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Απειλείται με μηδενισμό η Νάουσα!


Ανάστατη η Νάουσα από αυτό το γεγονός, ας ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι και να αναφέρουμε ότι υ υπόθεση έχει ως εξής: ο τότε προπονητής Κένερ ζητάει δεδουλευμένα ενός έτους (δούλεψε στην ομάδα τρεις μήνες), με ποσό που επιδικάστηκε πρόσφατα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αφού είχε καταθέση αγωγή πριν καιρό στην ομάδα. Το ποσό αυτό φτάνει τα 10.300 ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους. Η Νάουσα σίγουρα βρίσκεται σε δυσμενή θέση και αν δεν καταβάλει το ποσό έως και την ερχόμενη Δευτέρα (25/10) θα μηδενίζεται σε κάθε αγώνα, κάτι που απεύχονται άπαντες στην οικογένεια της Νάουσας. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΦΑΣ, Φώτης Φανιάδης είπε πως αντιπρότεινε στον κ. Κένερ το ποσό των 5.000 ευρώ, κάτι το οποίο δεν δέχθηκε, καλώντας τον κόσμο της Νάουσας να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να της συμπαρασταθεί.



Αδυνατούμε να πληρώσουμε”


Σε δηλώσεις, ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσας, Φώτης Φανιάδης υποστήριξε: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πρώτη, έχοντας την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Προκύπτουν προβλήματα πενταετίας ώστε να καταλάβουμε άμεσα χρήματα σε ανθρώπους όπως τον κ. Κένερ, ο οποίος δεν εργάστηκε στην Νάουσα, ήρθε σαν τουρίστας, διέλυσε την ομάδα με την τότε διοίκηση. Και επί προέδρου κ. Ράλλη ήρθε να δουλέψει στην Νάουσα και αποχώρησε τον Δεκέμβρη του 2005. Αυτός ο άνθρωπος μόλις είδε ότι η διοικήσεις για μια τριετία και τετραετία προσπαθούν να βάλουν σε τάξη την ομάδα δεν ξέρω με ποιόν τρόπο και ποιες προτροπές και ποιο σκεπτικό στέλνει αγωγή στην Νάουσα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο όχι μόνο για ποδοσφαιρικά σωματεία, αλλά για όλον τον κόσμο σε μια πόλη, που «πνίγεται» από την ανεργία και μας ζητάει να καταβάλουμε ένα ποσό που εμείς αναγκαζόμαστε να μαζεύουμε δεκάρικο – δεκάρικο. Έχω να πω ότι αδυνατούμε να πληρώσουμε αυτά τα λεφτά, αλλά θα προσπαθήσουμε και ζητάω από τον κόσμο να βοηθήσει για να μη πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια. Αν δεν καταβληθούν αυτά τα λεφτά μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη η ομάδα θα μηδενίζεται σε κάθε παιχνίδι. Παρακαλώ την Νάουσα να μας στηρίξει και να βάλει τέτοιους ανθρώπους στο περιθώριο. Είναι ντροπή άνθρωποι που υπηρετήσαν την ομάδα να μην είναι κοντά της και να την πυροβολούν».


Κοροϊδία αυτό που ζούμε”


Από την πλευρά του ο έμπειρος επιθετικός και αρχηγός της Νάουσας, Τέλης Ευθυμιάδης ανέφερε τα εξής: «Δημιουργήθηκε ένα θέμα από έναν άνθρωπο, που προκαλεί κακό και τότε και τώρα, είναι μια κοροϊδία αυτό που ζούμε. Πρέπει να βρεθεί μια λύση από όλους μας, καθώς είναι αμαρτία η προσπάθεια που γίνεται αυτή τη στιγμή από όλους να έρχεται ο κ. Κένερ και να δημιουργεί προβλήματα στην πόλη και στην ομάδα. Πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας και να βρεθεί η καλύτερη λύση, ο πρόεδρος μας χρειάζεται και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αγαπάμε την ομάδα. Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος αυτή η υπόθεση.


Πηγή: Αθλητικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου