Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς- Εθνικός Βατερού



Στην πιο αμφίρροπη καμπή του πρωταθλήματος μπαίνει αύριο ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ αναμένεται να δώσουν τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν εν πολλοίς το τοπίο, σ’ ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι, στην πορεία για την κατάκτηση της κορυφής η ομάδα της Καστοριάς πρόκειται να υποδεχθεί αύριο, Κυριακή 24 Οκτωβρίου, τον πρωτοπόρο Εθνικό Βατερού στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής , ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Κάστωρ και την αναμέτρηση με τη Νάουσα εντός έδρας.

Αξίζει , πάντως, να σημειωθεί πως οι όποιες διενέξεις και διαφωνίες της περασμένης εβδομάδας έχουν αποτελέσει παρελθόν και πλέον άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο προσδοκούν πως η ‘’γκέλα’’ στο Σβορώνο θα είναι η απαρχή για ένα νέο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων! Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Νίκου Τζιώτζη έπειτα από δυο εβδομάδες αποχής λόγω ενός τραβήγματος στο δικέφαλο, ενώ ο τεχνικός της ομάδας κ. Αντώνης Νικολαίδης θα στερηθεί , από την αυριανή αναμέτρηση, των υπηρεσιών του Γιώργου Μαντζάνα και του Σάκη Καρανάσιου.

Πέρα , όμως, από τη δεδομένη υπεροπλία σ’ όλες τις θέσεις και την ομοψυχία που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα , κάτι παραπάνω από απαραίτητη και επιτακτική είναι η παρουσία του κόσμου της Καστοριάς τόσο στην αυριανή όσο και στις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στο Kastoria- FC News του Χρήστου Παναγιωτίδη, ενός εκ των κορυφαίων και φερέλπιδων ποδοσφαιριστών του Α.Γ.Σ. Καστοριάς και γενικότερα του Καστοριανού ποδοσφαίρου, αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος : ‘’ Έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στην πόλη της Καστοριάς. Θέλουμε τη στήριξη και τη συμπαράσταση του κόσμου της πόλης. Είστε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας!’’

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της ομάδας του Βατερού, κ. Γιάννης Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι επεσήμανε τα εξής: "Θα μας αντιμετωπίσει διαφορετικά η Καστοριά, επειδή βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Και είναι λογικό να παίξει πιο προσεκτικά.
Εμείς, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και σταθεροί. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Αν δεν είχε ξεκινήσειμε -6 βαθμούς, τώρα θα ήταν δεύτερη .Αυτό τα λέει όλα .Ομως, εμείς δεν φοβόμαστε και θα αγωνιστούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε την Καστοριά, αλλά δεν την φοβόμαστε…"

Ώρα έναρξης της αναμέτρησης είναι οι 15.00 το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς, ενώ τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Τζήλος Α. με βοηθούς τους κ.κ. Ρεντόπουλο Ι.και Μαντζανά Β. , άπαντες του συνδέσμου διαιτητών Λάρισας.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ

Διαιτητές: Ι. Μπουγιουκλής, Χ. Καλεμκερίδης, Δ. Παλάσκας (Μακεδονίας)



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΝΑΟΥΣΑ

Διαιτητές: Δ. Καλιακάτσος, Α. Γαρδικιώτης, Ι. Μπουντούρης (Αρτας)



ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ

Διαιτητές : Γ. Καρυπίδης, Χ. Νταρής, Β. Πατσιάς (Μακεδονίας)



ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ – Α.Ο ΚΑΣΤΩΡ

Διαιτητές: Ε. Γκορτζιλάς, Α. Κωστακίδης, Α. Καζακτσίδης (Μακεδονίας)


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Διαιτητές: Α. Ζήλος, Η. Ντατσούλας, Π. Τσακνάκης (Λάρισας)



ΣΕΙΡΗΝΑ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ - ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Διαιτητές: Σ. Κολύτας, Σ. Καρδακάρης, Δ. Κρητικός (Κέρκυρας)



ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ - ΣΒΟΡΩΝΟΣ

Διαιτητές: Χ. Μουχλιανίτης, Ν. Καραγιάννης, Μ. Σιντόρης (Μακεδονίας)



ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ ΑΜΣ

Διαιτητές: Κ. Μανάσης, Α. Μαργιόλης, Θ. Νταλούκας (Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου