Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

To ''τρένο'' του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ξεκίνησε...!


Μείζονος σημασίας και σπουδαιότητας τόσο από άποψη συγκομιδής βαθμών όσο και αναπτέρωσης ηθικού σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς , καθώς οι ‘’γουναράδες’’ πέρασαν αλώβητοι από μια πολύ δυνατή έδρα επικρατώντας με 0-1 του Βατανιακού στην Κατερίνη. Δε χωρά αμφιβολία πως η ομάδα της Καστοριάς έχοντας στη σύνθεση της πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές κατάφερε να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης , ενώ η γενική εικόνα της ομάδας έπειθε πως οι ποδοσφαιριστές του κ. Νικολαίδη θα ‘’δραπέτευαν’’ με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης!


Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τον Βατανιακό να προσπαθεί να πιέσει για να πετύχει το γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι να έχουν ρυθμό και να είναι πολύ καλοί στην αλληλοκάλυψη, εμποδίζοντας τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Σίσκου. Μάλιστα η Καστοριά διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, στο 35΄όταν ο Πετρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο. Οι παίκτες του Βατανιακού πίεσαν περισσότερο, χωρίς όμως και πάλι να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Στο 68΄ ο Κυπαρίσσης δέχτηκε τη μπάλα στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής, σούταρε, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι της Καστοριάς. Στο 75΄ ο Τζιώτζης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στα υπόλοιπα δκαπέντε (15΄) λεπτά οι παίκτες του Βατανιακού πίεσαν ασφυκτικά και στο τελευταίο λεπτό (90΄) είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία, με τον Γιαπιτζή, που κυριολεκτικά έχασε μια σπάνια ευκαιρία, αφού κατάφερε πάνω από τη γραμμή να μη στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά άουτ.


Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Αναστασίου Ηλ. του Σ. Δ. Π. Λάρισας και των βοηθών του κ.κ. Παπαδημητρίου Χρ. & Γιακοβή Ιωαν., του ιδίου συνδέσμου.



Το φύλλο του αγώνα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 3ος Όμιλος, 3η αγωνιστική

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 Ώρα έναρξης:16.00 Γήπεδο:Βατανιακού

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Ι.

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

3

ΜΙΓΚΟΣ Κ.

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

4

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

5

ΓΙΑΠΙΤΖΗΣ Μ.

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

6

ΜΑΥΡΙΔΗΣ Μ.

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

7

ΤΣΙΚΑΔΕΡΗΣ Α.

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

8

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ Γ.

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

9

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ Γ.

9

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

10

ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ Π.

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

11

ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ Γ.

11

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΣΤΑΛΙΚΑΣ Κ.

12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

13

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ. - -> 37’ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ Γ.

13

ΛΙΟΝΤΟΣ Κ. - -> 52’ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

14

ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ Π. - -> 83’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

14

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

15

ΣΠΑΝΟΣ Δ.

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

16

ΤΣΙΩΜΗΣ Γ.

16

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α. - -> 83’ ΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

17

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Δ. - - > 76’ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ Γ.

17

ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν. - -> 78’ ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

18

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γ.

18

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

Προπονητής: Κωνσταντινίδης Γιάννης

Προπονητής: Νικολαίδης

Αντώνης

Σκόρερς:Τζιώτζης Ν. ( 75’’) Κίτρινες: Καλαφάτης Ν., Λιόντος Κ.

Διαιτητής:Αναστασίου Η. Βοηθοί:Παπαδημητρίου Χ., Γιακοβής Ι.


Η Επόμενη μέρα.

Ικανοποίηση, ελπίδα και αισιοδοξία είναι πλέον οι λέξεις που περιγράφουν το κλίμα που επικρατεί αυτή την ώρα στις τάξεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς μετά την ‘’καταιγίδα’’ της Πενταβρύσου άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο κατόρθωσαν να ανατρέψουν την νοσηρή κατάσταση και να διαμορφώσουν ένα κλίμα που θυμίζει ‘’ουράνιο τόξο’’. Εντούτοις, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επικρατήσει εφησυχασμός καθώς η Καστοριά έχει μια σειρά από δύσκολες κι επίπονες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης με την εξόρμηση στα Γρεβενά απέναντι στην τοπική Σειρήνα την ερχόμενη Κυριακή. Αδιαμφισβήτητα, στόχος και μοναδική επιδίωξη -και -σ’ αυτή την αναμέτρηση αποτελούν οι τρεις βαθμοί της νίκης , ούτως ώστε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου