Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή του kastoria-fcnews προς την νέα διοίκηση της ομάδος

Κατ’ αρχάς και με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας, να σας ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο σας προς το καλό της αγαπημένης μας Καστοριάς. Ήμαστε 100% σίγουροι (παρότι οι προσωπικές μας σχέσεις με τους περισσότερους από εσάς δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και δεν επιθυμούμε φυσικά σε καμία περίπτωση την καλυτέρευση τους) για τα εξής:

  1. Έχετε αποδείξει έμπρακτα ότι αγαπάτε την ομάδα ανιδιοτελώς και αυτό φυσικά θα συνεχιστεί.
  2. Διαθέτετε μία πλειάδα πολύ καλών ποδοσφαιριστών με επαγγελματική νοοτροπία και θα προσπαθήσετε να σώσετε φέτος την χρονιά συνεργαζόμενοι αρμονικά με αυτούς.
  3. Διαθέτετε πλέον ένα προπονητή κόσμημα όχι μόνο στην Καστοριά αλλά και σε όλη την Ελλάδα και θα συνεργαστείτε επίσης αρμονικά με αυτόν.
  4. Διαθέτετε ανθρώπους με σημαντική οικονομική επιφάνεια αλλά και ανθρώπους με μεράκι για να τρέξουν για την ομάδα

Επίσης ήμαστε σίγουροι ότι

Δεν θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε ΜΜΕ, ιστοσελίδες, ιστολόγια με διάφορα ενοχλητικά τηλεφωνήματα είτε με άλλου τύπου προσωπικές επαφές. Το λέμε αυτό διότι η υποστήριξη μας προς τον κ. Αχιλλέα Σταμούλη βασίστηκε καθαρά σε αυτό το κριτήριο. Υπενθυμίζουμε ότι ο τέως πλέον πρόεδρος της ομάδος δεν μας είπε ποτέ μα ποτέ, «γράψτε αυτό», «γράψτε εκείνο» ή «γιατί γράψατε αυτό» ή «γιατί δεν γράψατε εκείνο». Αυτό τον τιμά ιδιαίτερα και για αυτό υποστηρίξαμε και εκτιμήσαμε την προσπάθεια του.

Τέλος ήμαστε σίγουροι ότι

Θα πετύχετε και θα φέρετε την Καστοριά εκεί που της αρμόζει αν και έχετε να αντιμετωπίσετε τρομερές και ανυπέρβλητες δυσκολίες αυτή την στιγμή.

Καλή επιτυχία ΟΛΟΨΥΧΑ λοιπόν και να ξέρετε ότι αγαπάμε την Καστοριά όσο και εσείς και ήμαστε πραγματικά δυστυχισμένοι όταν κάνουμε κριτική (ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ). Μακάρι λοιπόν από εδώ και στο εξής να μην ασχολούμαστε με διοικητικές ανωμαλίες και να σας λέμε ΠΑΝΤΟΤΕ μόνο ΜΠΡΑΒΟ!!!.

Το 5μελές επιτελείο του kastoria-fcnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου