Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Live: ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Α.Γ.Σ. Καστοριά 2-0


Πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν οι δώδεκα ( 12) ποδοσφαιριστές - ήρωες της Καστοριάς, οι oποίοι επιδεικνύοντας μεγαλείο ανθρώπινης αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού και παρ' ότι κατέθεσαν ό,τι δυνάμεις είχαν στον αγωνιστικό χώρο, έπεσαν μαχόμενοι στην Αλεξάνδρεια γνωρίζοντας την ήττα από τον τοπικό ΠΑΟΚ με 2-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η απόκρουση από τον Νίκο Μουρζίδη σε πέναλτι των γηπεδούχων και η ευκαιρία του Γιώργου Τσαμτσάκη πριν το γκολ της ομάδας της Αλεξάνδρειας.

Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δυο ομάδες, για την ομάδα μας αποβλήθηκε ο αρχηγός Διονύσης Λίτσκας σε μια στιγμή υπέρμετρου πάθους, το οποίο να σημειωθεί πως χαρακτήριζε το σύνολο των ποδοσφαιριστών που αψήφησαν καρναβάλια και κρεπάλες....

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι την αποστολή συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Μιχάλτσες και ο εκτελών χρέη γενικού αρχηγού κ. Κωνσταντίνος Μπορόζης.

Η σύνθεση της ομάδας:

Μουρζίδης, Τούλιος, Γκέκας, Μήνος, Αναγνωστόπουλος, Λίτσκας Δ., Λίτσκας Κ., Ζυπίδης, Τσετιροκλής, Τσαμτσάκης, Τσουλάκος.

Να σημειωθεί ότι την αποστολή της ομάδας ακολούθησαν μόλις 12 παίκτες. Στον πάγκο κάθισε μόνο ο Χονδροματίδης ο οποίος αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου