Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Οι ανενεργοί…


Το ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδος μας αποτελείται σήμερα από 27 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι για διάφορους λόγους μένουν ανενεργοί με αποτέλεσμα η ομάδα να αποδυναμώνεται αισθητά. Ας αναφερθούμε λοιπόν σε αυτούς με την παράκληση μας στην διοίκηση της ομάδος μας να κάνει ότι μπορεί για να αξιοποιήσει έστω κάποιους από αυτούς.

  1. Ντίσιος Βασίλειος: Ένας πολύ καλός σέντερ μπακ με επιθετικές αρετές που μπορεί σίγουρα να βοηθήσει πλαισιώνοντας τους Μήνο, Μπορόζη και Αναγνωστόπουλο στην αμυντική γραμμή. Δεν γνωρίζουμε βέβαια επ’ ακριβώς αν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού που τον κρατάει μακριά από την ενεργό δράση.

  1. Λιόντος Κοσμάς: Ένας πολύ καλός επίσης σέντερ μπακ ο οποίος μπορεί να καλύψει με μεγάλη ευχέρεια και τα 2 άκρα της άμυνας. Το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος ήταν με την Μεσοποταμία στο κύπελλο και έκτοτε δεν κατέβηκε άλλο χωρίς να γνωρίζουμε τους λόγους.
  1. Αμπαζής Κωνσταντίνος: Ο φοιτητής από την Χίο που κατεβαίνει κανονικά στις εκδηλώσεις της ομάδας αλλά μέχρι σήμερα δεν του έχουν δοθεί οι ευκαιρίες που θα έπρεπε. Στα φιλικά ήταν πολύ καλός και στις 2 θέσεις άπου αγωνίστηκε δηλαδή ως σέντερ μπακ και ως δεξί μπακ.
  1. Παρτσάνης Παναγιώτης – Τράσιας Διονύσιος: 2 πολύ μεγάλα ταλέντα που αν προσεχτούν και προσέξουν, μπορούν να κάνουν μία σημαντική καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως για την ομάδα βρίσκονται στην Γ’ Λυκείου και κύριο μέλημα τους είναι και θα πρέπει να είναι το διάβασμα και η επίτευξη του στόχου της εισαγωγής τους στο Πανεπιστήμιο. Έτσι δικαιολογημένα δεν συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ομάδος. Ίσως βέβαια θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε κάποια ματς ως αλλαγές αφού το ταλέντο τους περισσεύει και οι αντοχές τους πιστεύουμε ότι είναι αστείρευτες.

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο ότι η ομάδα έχει θεωρητικά 22 ενεργούς ποδοσφαιριστές. Αν όμως λάβει υπόψη του κάποιος τους τραυματισμούς, τις τιμωρίες λόγω καρτών και τις επαγγελματικές ή σχολικές-φοιτητικές ενασχολήσεις πολλών από τους ποδοσφαιριστές που σημειωτέον είναι ερασιτέχνες, ΝΑ γιατί η συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδος είναι περίπου 12-16 ποδοσφαιριστές κάθε φορά.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Η ομάδα χρειάζεται άμεσα μεταγραφές τουλάχιστον 4 ποδοσφαιριστών αφού πολλά ακούγονται και για κάποιες, έστω και λίγες αποχωρήσεις…….Θα συμφωνήσουμε επίσης και με τον αποστολέα της επιστολής (Α.Μ.) ότι η ομάδα χρειάζεται προπονητή κύρους για να ανεβεί αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Το 6μελές επιτελείο του kastoria-fcnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου