Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγή φρουράς...

Αλλαγή σελίδας είχαμε στην ομάδα της Καστοριάς αφού ομάδα ενδιαφερομένων με επικεφαλείς τους κ.κ. Πετρόπουλο, Σίσκο και Χαρίση ανέλαβαν τελικά τα ηνία της ομάδος μας. Η ομάδα αυτή θα είναι πλαισιωμένη και με αρκετούς άλλους που επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα. Ακόμη βέβαια δεν είναι γνωστό το ακριβές διοικητικό σχήμα αφού αναμένουμε δελτίο τύπου από τους νέους διοικούντες με τις λεπτομέρειες της μεταβίβασης.

Κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα συνένωσης με την ομάδα του Κάστορα την δεδομένη χρονική στιγμή. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι προπονητής της ομάδος θα είναι ο καταξιωμένος τεχνικός κ. Πασχάλης Δημητρίου, ενώ η νέα διοίκηση θα προβεί άμεσα (σήμερα) σε αρκετές μεταγραφές. Επιπλέον ο αγώνας με την Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στις 3 η ώρα στο Δ.Α.Κ.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες μας η νέα διοίκηση για την ενημέρωση των ΜΜΕ και του φίλαθλου κοινού θα στέλνει δελτία τύπου με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση.

Να ευχηθούμε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο των νέων διοικούντων και ως ιστολόγιο θα ήμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα της Καστοριάς.

Για περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώνουμε άμεσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου