Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή αναγνώστη του ιστολογίου μας.

Λάβαμε με e-mail την παρακάτω επιστολή από αναγνώστη του ιστολογίου μας και σας την παρουσιάζουμε αυτούσια αλλάζοντας μόνο την γραμματοσειρά σε πλάγια γραφή - italics.

'' Αγαπητό επιτελείο του kastoriafcnews

Χάρηκα πολύ για την λειτουργία σας ξανά για να μπορούμε όλοι όσοι αγαπάμε την Καστοριά να μαθαίνουμε τα νέα της ομαδας μας. Αναρωτιέμαι όμως για τα εξής για την Καστοριά μας. Αφού έχει 18-20 πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και να μην αναφέρω ονόματα γιατί μπορεί να θίξω καποιους και δεν κάνει γιατί η Καστοριά μας έχει μόνο 4 βαθμούς. Για μένα η απάντηση είναι ότι δεν έχουμε ένα καλό προπονητή. Αν είχαμε ας πούμε τον Πασχάλη, ή τον Νικολαιδη ή τον Ποντίκη ή κάποιον άλλον η ομάδα θα ήταν τελείως διαφορετική και θα είχε περισσότερους βαθμούς. Γιατί ο κ. Σταμούλης δεν παίρνει ένα από αυτούς και να εχει και έναν γυμναστη σας το Δαμιανόπουλο και να πετάει η ομάδα; Πιστεύω αν πάρουμε προπονητή τώρα που έχουμε και την διακοπή θα αλάξει το κλιμα στην ομαδα. Σας παρακαλώ αν θέλετε να βαλετε ανώνυμη την επιστολή αυτή.

Με εκτίμηση Α.Μ. "

Το επιτελείο του blog μας ευχαριστεί και σέβεται την επιθυμία του αποστολέα της επιστολής για την ανωνυμία του. Παράλληλα έχει επαληθεύσει την ταυτότητα του για ευνόητους λόγους. Τέλος να τονισθεί ότι κάθε άποψη αναγνώστη δεν εκφράζει κατ΄ανάγκη τις θέσεις και τις απόψεις των μελών του ιστολογίου μας ενώ δεν δημοσιεύονται άρθρα με υβριστικό περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου