Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Προς αλλαγή...

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδος μας με 14 παρόντες ποδοσφαιριστές ενώ δικαιολογημένα απουσίαζαν οι φοιτητές λόγω εξεταστικής περιόδου στα ΤΕΙ.

Το παρόν στην σημερινή προπόνηση έδωσαν οι κ.κ. Καφές και Καλλίνικος οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα των 10 και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδος για τα σχέδια τους εφόσον αναλάβουν.

Πάντως στις 8 το βράδυ σήμερα θα υπάρξει το κρίσιμο ραντεβού του προέδρου της ομάδος κ. Αχιλλέα Σταμούλη με εκπρόσωπους της ομάδας των 10 αλλά και με 2 εκπρόσωπους των ποδοσφαιριστών. Κύριο θέμα της συνάντησης είναι η αποδοχή των 3 όρων που έθεσε ο πρόεδρος (τους οποίους αν χρειαστεί θα τους αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο μας) και η μεταβίβαση της ομάδος στους 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα των 10 με το που θα αναλάβει, θα προβεί άμεσα σε πρόσληψη προπονητή ενώ υπάρχουν συζητήσεις για επιστροφές παικτών και μεταγραφές ακόμη και ονομάτων που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Παράλληλα ο κ. Αχιλλέας Σταμούλης δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και έκλεισε τον 17 χρονο δεξί μπακ Θεόφιλο Μωυσιάδη που αγωνίζονταν πέρσι τον Μακεδονικό Φούφα και αυτή την περίοδο σπουδάζει στην Καστοριά. Να σημειωθεί ότι με την προσθήκη του Μωυσιάδη λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά τους μικρούς της ομάδος μας. Επιπλέον απολύεται αύριο και ο Κώστας Λίτσκας ο οποίος θα συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδος μας και θα δώσει πληθώρα λύσεων στον χώρο την μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου