Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Στο ίδιο έργο θεατές...Αποχής συνέχεια από την πλευρά των παικτών και έντονη φημολογία περί επιστροφής Διαμαντόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας !


Αναμενόμενες μπορούν να κριθούν από τους φίλους της Καστοριάς οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των ''Γουναράδων'', μιας και όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας το παρακάτω άρθρο από το γνωστό αθλητικό site Mikriliga.com επιβεβαιώνει πλήρως όσα σας μεταφέραμε τις προηγούμενες μέρες μέσα από το Kastoria-fc News σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στις τάξεις της ΠΑΕ! Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό άρθρο:


''Ίδιο… σκηνικό και την Παρασκευή στην Καστοριά, καθώς το “παρών” στο γήπεδο έδωσαν μόνο τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, όχι όμως και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όσο δεν λύνεται το θέμα της διαμονής τους (κυρίως αναφορικά με αυτούς που δεν κατάγονται από την Καστοριά), δεν πρόκειται να εμφανιστούν για προπόνηση.
Συγκεκριμένα, στο γήπεδο βρέθηκαν την Παρασκευή ο προπονητής Μίκι Τσίρκοβιτς, ο βοηθός προπονητή και γυμναστής Πασχάλης Δημητρίου, ο φυσιοθεραπευτής Στέργιος Μιρκόπουλος, ο γενικός αρχηγός Νίκος Χαρίσης και ο φροντιστής Βαγγέλης Κεσίδης.

Το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά: "Συνεχίζεται η ίδια κατάσταση στην Καστοριά. Έτσι και χθες δεν έγινε προπόνηση, αφού δεν υπήρχε κανείς ποδοσφαιριστής στο γήπεδο της Ποριάς, την ώρα που ο Ο Σέρβος τεχνικός της Καστοριάς Μiodrag Cirkovic ήταν κανονικά παρών. Στο ίδιο έργο θεατές μαζί με τον κ. Cirkovic ήταν ο Πασχάλης Δημητρίου, ο φυσιοθεραπευτής Στέργιος Μιρκόπουλος, ο γενικός αρχηγός Νίκος Χαρίσης και ο φροντιστής Βαγγέλης Κεσίδης".

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στην Καστοριά αναπτύχθηκε έντονη φημολογία την Παρασκευή, σε σχέση με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες φήμες, η πλευρά του Τάκη Δανιηλίδη δρομολογεί την επιστροφή του Σταύρου Διαμαντόπουλου στην ομάδα για το προπονητικό πόστο, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στις τάξεις των φιλάθλων των “γουναράδων”.

Κι αυτό διότι πέρα από τις συνεχείς αλλαγές προσώπων στην τεχνική ηγεσία, ο Δανιηλίδης ήταν αυτός που είχε απομακρύνει αρχικά τον Διαμαντόπουλο προκειμένου να φέρει στη θέση του τον Τσίρκοβιτς, τον οποίο απέλυσε προφορικά πριν από δύο μέρες! Ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, πάντως, αναφέρουν ότι ο Τσίρκοβιτς προτίθεται να κάνει προσφυγή κατά της ΠΑΕ εντός των επόμενων ημερών, διότι δεν τηρήθηκαν οι όροι του συμβολαίου του.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου