Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκος Καλαφάτης: " Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Όποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα ας βιαστεί. Αλλιώς είναι προτιμότερο να διαλυθεί η ομάδα, ''


Σε κάλεσμα προς τους καθ΄ ύλην αρμοδίους προέβη πριν από λίγο ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Καλαφάτης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχει περιθώριο χρονοτριβών μιας και οι παίκτες έχουν φτάσει στα όρια της υπομονής τους και αρκετοί ήδη άρχισαν να φεύγουν από την Καστοριά.Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Καστοριανού ποδοσφαιριστή:

''Παρακαλώ τους αρμοδίους της Καστοριάς να επέμβουν και να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα που λέγεται Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Πρέπει να σκεφτούν όλοι στην πόλη μας αν θα πρέπει αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε επαγγελματική κατηγορία. Πρέπει να ρωτηθούν αν μπορούν να φέρουν την ομάδα μας εκεί που της αρμόζει. Η Καστοριά τα τελευταία χρόνια ακούγεται μόνο για το ποδόσφαιρο της. Να βρεθεί μία λύση , όχι απλά για να σωθεί, αλλά για να μπούνε οι βάσεις να πρωταγωνιστήσει. Τα παιδιά που είναι εκτός Καστοριάς αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες καταστάσεις, δεν έχουν που να μείνουνε και τι να κάνουνε. Αν υπάρχει κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται ας βιαστεί. Αν όχι ας διαλυθεί. Το δηλώνω επίσημα και υπεύθυνα. Ας διαλυθεί. Μπορεί να λέω αυτή την κουβέντα με πόνο ψυχής, αλλά νομίζω ότι είναι προτιμότερο να διαλυθεί η Καστοριά παρά να ταλαιπωρούνται τόσες οικογένειες".

Αξίζει πάντως να διευκρινιστεί πως παρά τις όποιες απειλές υπάρχουν εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτή τη στιγμή κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα προσφυγής καθώς δεν έχουν περάσει δυο τουλάχιστον μήνες από την υπογραφή των συμβολαίων τους. Ασφαλώς, το δίκιο είναι με το μέρος των παιδιών που αγωνίζονται δίχως να γνωρίζουν τι θα τους ξημερώσει αλλά η νομοθεσία είναι σαφέστατη και στην παρούσα φάση το μόνο που θα πρέπει να τους απασχολεί είναι το πως θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου.

Από εκεί και πέρα το μέλλον της ακριτικής ΠΑΕ μοιάζει με ένα θολό τοπίο διότιη πλευρά Δανιηλίδη έχει γίνει περίγελος ανά το πανελλήνιο όντας αδύναμη οικονομικά και ηθικά να κρατήσει ''όρθια'' την ομάδα, ενώ από την άλλη ήδη άρχισαν να πλάθονται τα διάφορα σενάρια περί απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών που κατέχει αυτή τη στιγμή ο κατ' ευφημισμόν πρόεδρος της ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το πρωί της Δευτέρας κυκλοφόρησε έντονα η φήμη περί επιστροφής του Νίκου Τσολάκη στα δρώμενα της ΠΑΕ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο παλιός πρόεδρος της Καστοριάς (πριν από την πολυετή θητεία του Παναγιώτη Σπυρόπουλου) βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου και μάλιστα επισκέφθηκε στην ανάπαυλα τους ποδοσφαιριστές κάνοντας αισθητή την παρουσία του αυτήν την δύσκολη περίοδο για τα διοικητικά της ΠΑΕ και δηλώνοντας τα εξής: "Προσπαθείστε για το καλύτερο και μη φοβάστε, εγώ είμαι εδώ. Πρέπει να απομακρύνουμε τα λαμόγια από την Καστοριά.''

Πέραν τούτου, ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον των κυριών Ταουσάνη και Χρυσαφίδη, οι οποίοι ποτέ δεν έπαψαν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο διοικητικό ζήτημα και δείχνουν διατεθειμένοι να βγάλουν την Καστοριά από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει εφόσον βρουν ικανούς αρωγούς σ' αυτό το δύσβατο έργο, παρά το γεγονός ότι στην πρώτη τους απόπειρα εμπλοκής με την ΠΑΕ έπεσαν θύματα του νοσηρού παρασκηνίου που υπήρχε και εξακολουθεί να υφίσταται ακόμα στα διοικητικά θέματα.Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια κίνηση απόκτησης των μετοχών από την ΕΠΣ Καστοριάς και τον κ. Γκίτσιο, με την προυπόθεση ότι θα βρεθούν σύμμαχοι στην ''πανκαστοριανή συστράτευση'' που οραματίζεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου