Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

''Ξεμούδιασμα'' με τρια τέρματα στον Γράμμο Μαυροχωρίου!


Με νίκη ξεκίνησε η Καστοριά τα φετινά της φιλικά, αφού επιβλήθηκε του Γράμμου Μαυροχωρίου (ομάδα της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Καστοριάς) με σκορ 3-0. Η Καστοριά στο α΄ ημίχρονο, ενώ είχε αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των φιλοξενουμένων. Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έκανε ο κ. Τσίρκοβιτς, η ομάδα βρήκε καλύτερο ρυθμό και πέτυχε τρία γκολ.


Στο 51΄ο Παπαδόπουλος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 65΄, μετά από σέντρα του Mirceta, o Kopunovic με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 74΄ωραία σέντρα του Κέντη, ο Καραγκιόζι με ωραία κεφαλιά τροφοδότησε τον Kopunovic, που με πλασέ έκανε το 3-0.


Διαιτητής ήταν ο κ. Στυλιάδης και βοηθοί η κα Παυλάκου και ο κ. Σαγκιόλης, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.


Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Βασιλειάδης (46' Κοσμίδης), Παπαδόπουλος (53΄Μπάτζιος), Αποστόλου (46΄Παναγιωτίδης), Σκέντος (52΄Καρανάσιος), Αθανασιάδης (62΄Οφίδης), Καλαφάτης (53΄Κέντης), Γκάγκας (53΄Καραγκιόζι), Μήτρου (46΄Ποτουρίδης), Παπακώστας (31΄Παπαδημητρίου), Mirceta, Kopunovic
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Στεργιάδης, Καραμήτρος (83΄Λασκαρίδης), Σαχινίδης, Ιωάννου (60΄Ρουσλάν), Ιωαννίδης, Σαββουλίδης, Τριανταφύλλου (65΄Μάνθης), Κωνσταντίνου (75΄Λιάπης), Αντωνιάδης (78΄Τάσος), Δρυστέλλας (55΄Φεράτι), Γκαϊτατζής (70΄Μπουρινάρης)

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Καστοριάς ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς, ο οποίος δήλωσε, μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού Καστοριάς - Γράμμου Μαυροχωρίου, τα εξής: " Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Έμεινα ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά μας. Θέλω να περάσω την δική μου φιλοσοφία στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω".
Το φύλλο του αγώνα προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καστοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου