Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

''Κόλλησε'' στο 0-0 η Καστοριά κόντρα στη νεωφώτιστη Δόξα Κρανούλας.

Φανερά επηρεασμένη από την πληθώρα των προβλημάτων που την ταλαιπωρούν παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα της Καστοριάς, μιας και οι ΄΄Γουναράδες'' δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των παικτών της Κρανούλας με φυσικό επακόλουθο την λευκή ισοπαλία με 0-0 κόντρα στη νεωφώτιστη Δόξα.

Ιδιαίτερης μνείας μάλιστα χρήζει το γεγονός πως παρά ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με ένα αμιγώς αμυντικό σύστημα, οι ποδοσφαιστές της Καστοριάς αρκέστηκαν σε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας η οποία σε ελάχιστες περιπτώσεις οδήγησε σε κινδύνους για την εστία του Κουβεντάρη, ενώ η ομάδα από τα Γιάννενα θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς αν ο Τσιατούρας ήταν περισσότερο ψύχραιμος στις δύο κλασσικές ευκαιρίες που σπατάλησε με χαρακτηριστική ευκολία.


Η φάση του αγώνα.

Αναμφίβολα, από το σημερινό παιχνίδι θα ξεχώριζε κανείς τη φάση του 44' όταν ο Νίκος Καλαφάτης συνεργάστηκε υποδειγματικά από τα αριστερά ,όπως επιτείθετο η Καστοριά,με τον Νίκο Μήτρου ,όμως το δυνατό σουτ του Καστοριανού άσσου τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουβεντάρη.


Οι συνθέσεις με τις οποίες παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες:

Καστοριά (Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς): Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου(46' Στασινόπουλος), Αθανασιάδης, Καλαφάτης, Γκάγκας, Παπακώστας(80' Βογιατζής), Μήτρου, Μιρτσέτα, Κοπούνοβιτς, Μιχαήλ(60' Μπελίτσας).

Δόξα Κρανούλας (Γιώργος Λαδιάς): Κουβεντάρης, Γκόλιας, Μπλέτσας, Παπαβασιλείου, Τασιούλας, Κάκος, Γραμμόζης, Δάσκαλος, Χήρας, Λαζαρίδης, Τσιατούρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τομίδης (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχαλόγλου, Σίπκας (Πέλλας)


Οι υπόλοιποι αγώνες του βόρειου ομίλου της Γ Εθνικής για τη 2η αγωνιστική.

ΚΟΖΑΝΗ - ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ 2-1
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 1-0
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0
ΠΑΟΝΕ - ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 0-0
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΘΝ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2-0
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ. - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-1
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0


Η βαθμολογία.


1. ΚΟΖΑΝΗ 4
2. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 4
3. ΤΡΙΚΑΛΑ 4
4. ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 4
5. Π.Α.Ο.Ν.Ε. 4
6. ΒΕΡΟΙΑ 3
7. ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3
8. ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ 3
9. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡ. 3
10. ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛ. 3
11. ΦΩΚΙΚΟΣ 3
12. ΑΝ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ 2
13. ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 1
14. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1
15. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ. 1
16. ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ Θ. 0
17. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου