Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Οργή και αγανάκτηση μετά την απόλυση του Άκη Παπαϊωάννου. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ!


Γελάνε ακόμη και οι πέτρες στην Καστοριά, με την ενέργεια του προέδρου-φάντασμα Τάκη Δανιηλίδη να στείλει τον κατ' ευφημισμό εκτελεστικό διευθυντή (!!!) Παναγιώτη Καμπερίδη στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, για να απολύσει τον υπεύθυνο σκάουτινγκ Άκη Παπαϊωάννου, τον οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος-φάντασμα έφερε στην Καστοριά, γιατί όπως λέγεται τον θεωρεί υπεύθυνο για την ανακοίνωση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές την περασμένη εβδομάδα εναντίον του.


Ο απίθανος τύπος κ. Καμπερίδης, που η παρουσία του στην ακριτική πόλη περιορίζεται σε κάποιες συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ της Καστοριάς, όπου με ύφος "χιλίων καρδιναλίων", πουλούσε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" στους αδαείς Καστοριανούς φιλάθλους, είναι μόνιμα απών από τα τελευταία τεκταινόμενα στην Καστοριά. Ξαφνικά, όμως, "βγήκε από τη ναφθαλίνη" και μετέβη στην Καστοριά για να εκτελέσει προφανώς την εντολή του προέδρου του, ο οποίος, σημειωτέον, ρίχνει όλες τις ευθύνες πάνω στον κ. Καμπερίδη, τόσο για τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια της πόλης, όσο και για κάποια παραφουσκωμένα συμβόλαια ορισμένων ποδοσφαιριστών. Είναι "ηλίου φαεινότερο" ότι κανείς δεν παίρνει πλέον στα σοβαρά τον πρόεδρο-φάντασμα της Καστοριάς, ούτε και τα τσιράκια του.


Η παρουσία και η ενέργεια του κ. Καμπερίδη προκάλεσαν αρχικά την οργή και την συνέχεια το γέλιο στους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, που χαλάρωσαν για μερικά λεπτά της ώρας, ξεχνώντας τα προβλήματα που τους απασχολούν. Όσον αφορά τον κ. Παπαϊωάννου, αξίζει να αναφερθεί ότι αν και προσλήφθηκε σαν υπεύθυνος σκάουτινγκ, πηγαινοέρχεται κάθε μέρα στην Καστοριά, είναι μπροστάρης σε κάθε πρόβλημα της ομάδας που παρουσιάζεται και προσπαθεί στα πλαίσια του εφικτού να δίνει λύσεις άμεσα και γρήγορα.


Το νέο της ...απόλυσης του Παπαϊωάννου διαδόθηκε γρήγορα στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, όπου όλοι λίγο-πολύ έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος-φάντασμα βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση κι ότι αν πρυτανεύσει η κοινή λογική στο θολωμένο του μυαλό (αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την στάση του) καλό θα είναι να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.


" Ο κ. Δανιηλίδης έκανε το κομμάτι του και καλό θα είναι τώρα να φύγει από την Καστοριά. Αλλιώς θα βρεθεί μπροστά σε τέτοιες εκπλήξεις που θα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που αποφάσισε να παίξει με την ιστορική ομάδα μας", σχολίαζαν οι φίλαθλοι των "γουναράδων".

Πηγή: www.kastoria-fc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου