Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Συνεχίζεται ο χορός των ανακοινώσεων εκ μέρους των παικτών.Διαβάστε αναλυτικά τη νέα ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.


Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Καστοριάς, ειδικότερα αυτών που δεν κατάγονται από την ακριτική περιοχή, για το "τι μέλλει γενέσθαι" στους "γουναράδες". Κι αυτό γιατί μετά τα τελευταία τεκταινόμενα να πληρωθεί η διαιτησία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τις εισπράξεις από τα εισιτήρια και από τις εισφορές κάποιων ιδιωτών, οι παίκτες έχουν κυριολεκτικά "παγώσει" και δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η αυριανή μέρα. Οι παίκτες αυτοί προχώρησαν σε μία ανακοίνωση, που έχει ως εξής:


" Εμείς οι ποδοσφαιριστές που τα σπίτια μας είναι εκτός Καστοριάς και ήλθαμε το καλοκαίρι στην ακριτική πόλη, με σκοπό να αγωνισθούμε και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει με στόχο την άνοδο στην Β΄ Εθνική, θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε πολύ απογοητευμένοι και προβληματισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αν ξεκινήσουμε από την παντελή έλλειψη του προέδρου, την τακτοποίηση της τελευταίας στιγμής των εξόδων της διαιτησίας στο τελευταίο παιχνίδι και την αναγκαστική άδεια που μας έδωσε ο προπονητής μας, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος από την διοίκηση (ο πρόεδρος φάντασμα και ο περίγυρος του) να μας πει τι θα κάνουμε, τότε εύλογα μπορεί να καταλάβει κανείς την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Την Τετάρτη καλούμαστε να γυρίσουμε στην Καστοριά. Με ποιες προοπτικές θα γίνει αυτό; Και κάτω από ποιες συνθήκες; Ο Ξενοδόχος, που μας συμπαραστάθηκε, μας βοήθησε και στάθηκε δίπλα μας τόσο καιρό, δεν μπορεί να αντέξει άλλο. Ο Εστιάτορας, που μας φέρθηκε εξίσου καλά, το ίδιο. Να έλθουμε πίσω στην Καστοριά, να κάνουμε τι; Εδώ κινδυνεύει η βιωσιμότητα των οικογενειών μας, αλλά και όλης της ομάδας και κανένας δεν ενδιαφέρεται για μας.

Παντελής έλλειψη ευθύνης σε όλο της το μεγαλείο. Αν δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουμε να μας το ξεκαθαρίσουν για να μείνουμε στα σπίτια μας. Ας μας πει κάποιος από τους κυρίους της ομάδας (εννοούμε τον πρόεδρο φάντασμα και τον περίγυρο του) πως βλέπουν το μέλλον το δικό μας στην ομάδα για να γνωρίζουμε κι εμείς ακριβώς. Και αυτή τη φορά ας μην μείνουν στα λόγια, αλλά να μας το δείξουν με πράξεις.

Αλήθεια από την Τετάρτη και μετά που θα μείνουμε, που θα τρώμε; Γιατί δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα του μισθού, όσο το πρόβλημα της διαμονής και της διατροφής. Οι δύο επαγγελματίες , Ξενοδόχος και Εστιάτορας έχουν φτάσει στα όρια τους. Στα παραπάνω ερωτήματα, δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Ερωτήματα στα οποία ο πρόεδρος φάντασμα και ο περίγυρος του, δυστυχώς, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Και φυσικά η αβεβαιότητα, όσον αφορά, εμάς και τις οικογένειες μας συνεχίζεται...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου