Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ισοπαλία 1-1 στην Πεντάβρυσο...


Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πεντάβρυσο μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Καστοριάς. Ο κ. Τσίρκοβιτς χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες και από τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού που εφάρμοσε η Καστοριά, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ο νέος προπονητής της Καστοριάς προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία. Επίσης ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που πέρασαν ορισμένοι από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες της ακριτικής ομάδας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


Στο 33΄ο Κέντης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 62΄ο Γρηγοριάδης Ιωαν., με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).


Διαιτητής ήταν ο κ. Φωτιάδης και βοηθοί οι κ. κ Στυλιάδης & Δημητριάδης, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.


Οι συνθέσεις:
Α. Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ: Καφανταρίδης (85΄Δέλλιος), Καραπαρίδης, Λαζαρίδης, Κωνσταντινίδης (85΄Υφαντίδης), Γρηγοριάδης Θεοδ., Ιωσηφίδης (60΄Ζορπίδης), Καλλιμάνης (65΄Μπέτα), Λίτσκας (77΄Τζέλιος), Ζαρογιάννης (80΄Μασμανίδης), Θεοδωρίδης, Γρηγοριάδης Ιωαν.


ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (30΄Βασιλειάδης, 65΄Μισιρλής), Polgar (64΄Καρπούζης), Βογιατζής (35΄Καραγκιόζι), Παναγιωτίδης, Κέντης (65΄Ποτουρίδης), Καρπούζης (25΄Σκέντος, 44΄Αποστόλου), Μπελίτσας, Παπαδημητρίου (46΄Λεπτάκης), Ποτουρίδης (46΄Φλίνδρης), Καρανάσιος, Μπάτζιος

Το φύλλο του αγώνα προέρχεται από την επίσημα ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καστοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου