Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Παρελθόν ο Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς από τον πάγκο της Καστοριάς.Εξακολουθεί να επικρατεί αβεβαιότητα για το μέλλον της ΠΑΕ.


Μόλις 24 μέρες άντεξε ο Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς στον πάγκο της ΠΑΕ Καστοριάς μιας και πριν από λίγα λεπτά πήρε σάρκα και οστά το σενάριο των προηγούμενων ημερών, που ήθελε τον Σέρβο τεχνικό να είναι ανεπιθύμητος από διοίκηση και κυρίως από την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών ,με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αναπόδραστα στην πόρτα της εξόδου.Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καστοριάς:


''Παρελθόν αποτελεί ο Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς από την Καστοριά. Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος γύρισε από την πατρίδα του από την άδεια που είχε δοθεί σε αυτόν και τους παίκτες, μετέβη στο γήπεδο της Ποριάς, όπου και δεν βρήκε κανένα ποδοσφαιριστή, αφού όλοι οι παίκτες της Καστοριάς βρίσκονται σε άδεια. Ο κ. Τσίρκοβιτς κατέλυσε σε Ξενοδοχείο με δικά του έξοδα κι εκεί δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Καμπερίδη, ο οποίος του ανακοίνωσε την απόφαση του κ. Δανιηλίδη να λυθεί η συνεργασία του με την Καστοριά. Ο κ. Τσίρκοβιτς ζήτησε από τον κ. Καμπερίδη να του κοινοποιηθεί γραπτά η απόλυση του.''


Από εκεί και πέρα, έχουν ήδη ξεκινήσει να πλάθωνται τα πρώτα σενάρια περί του αντικαταστάτη του Τσίρκοβιτς στον πάγκο της ομάδας, με το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σταύρου Διαμαντόπουλου να έχει βάσιμες πιθανότητες καθώς ο έμπειρος τεχνικός φέρει τη συμπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα όσων αποτέλεσαν προσωπικές του επιλογές το διάστημα που ο κ. Διαμαντόπουλος διετέλεσε προπονητής των ''Γουναράδων''.

Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το τοπίο παραμένει ακόμα σκοτεινό με τον κ. Δανιηλίδη να δίνει σημεία ζωής στην Καστοριά με μοναδικό στόχο να καθαρίσει το πεδίο απ' όσους θεωρεί αντίζηλους και καθιστώντας σαφές πως δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές ,παρά το γεγονός ότι δεν δείχνει να έχει την οικονομική δυνατότητα ώστε να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της ΠΑΕ τη στιγμή που ήδη υπάρχουν συσσωρευμένα χρέη σε ξενοδοχεία, εστιατόρια ακόμα και στο καθαριστήριο του ρουχισμού της ΠΑΕ...!

Κλείνοντας, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι αύριο υποτίθεται πως λήγει η τριήμερη άδεια που δόθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους παίκτες να είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις χωρίς να έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα που υπέβαλαν σε πρόσφατη ανακοίκωση τους. Ενδεικτικό είναι ότι οι δυο αρχηγοί της ομάδας, Νίκος Καλαφάτης και Νίκος Τζιώτζης, αποχώρησαν φανερά προβληματισμένοι από την συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στα θέματα της ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου