Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Kastoria-FC News: Νέα Εποχή


Κατόπιν πολυήμερης και ωρίμου σκέψεως, το επιτελείο του Kastoria-FC News σταθμίζοντας την υφιστάμενη κατάσταση και βάζοντας πάνω απ' όλα την πρόοδο του Α.Γ.Σ. Καστοριάς καθώς και την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας καταλήξαμε στην άρση της αναστολής που είχαμε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες. Παρ' όλα αυτά, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στο αναγνωστικό μας κοινό αλλά και σ' όλους όσοι αφιερώνουν λεπτά από την καθημερινότητα τους για χάριν του ιστορικού σωματείου τα εξής:

1. Ως άτομα αλλά και ως Kastoria-FC News δεν φέρουμε ουδεμία σχέση ούτε με τη διοίκηση του συλλόγου ούτε με τη με πρώην ή νυν διοικητικούς παράγοντες, κάτι το οποίο δεν σκοπεύουμε να κάνουμε ούτε στο μέλλον.

2. Το ιστολόγιο μας υπήρξε και θα συνεχίσει να αποτελεί τόπο έκφρασης όλων όσοι θέλουν να δηλώσουν δημόσια αυτό που νιώθουν για την αγαπημένη μας ομάδα. Η θέση μας στην κερκίδα πέρα από τα εγκωμιαστικά σχόλια περιλαμβάνει και τον τομέα της επισήμανσης των τυχόν ,κατά την άποψη μας, εσφαλμένων χειρισμών. Για το λόγο αυτό ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση στην καλοπροαίρετη κριτική που ενδεχομένως ασκηθεί, κάτι βέβαια που πρώτοι εμείς δεν θέλουμε να γίνει!

3. Δεν απαιτήσαμε και δεν πρόκειται να ζητήσουμε ίση μεταχείριση μ' άλλες ιστοσελίδες, επίσημες και μη. Η σελίδα μας ήταν, είναι και θα παρεμείνει να αποτελεί χώρο έκφρασης των φιλάθλων κάτι που σημαίνει πως ούτε ''συμπεριφερόμαστε σαν προπονητές'', ''ούτε είμαστε δικαστές και κριτές των πάντων'', ''ούτε είμαστε δημοσιογράφοι και ειδήμονες της ενημέρωσης''. Δεν διεκδικούμε τίτλους και δάφνες, παρά μόνο το σεβασμό και την ανεκτικότητα όσων διαφωνούν με τις απόψεις μας, για τους οποίους υπάρχουν αρκετοί τρόποι επικοινωνίας πέραν του τηλεφώνου( σχόλια, mails, chatroom κλπ).

4. Ως Kastoria-FC News και ως φίλαθλοι στηρίζουμε τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και το σύνολο των ποδοσφαιριστών. Όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να μας ρίξουν λάσπη, για εμάς μοναδική επιδίωξη είναι η εικόνα μιας ενωμένης ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, διότι για εμάς η ΚΑΣΤΟΡΙΑ είναι ιδέα καιοι ιδέες δεν σβήνουν και δεν χάνονται ποτέ !


Ελπίζουμε να μην γίναμε κουραστικοί και φορτικοί με τις παραπάνω απαραίτητες αν μη τι άλλο επισημάνσεις. Η αγάπη μας για την ομάδα και τον τόπο της Καστοριάς καθώς και το χρέος μας απέναντι στο φίλαθλο κόσμο υπερίσχυσαν της βεβιασμένης απόφασης μας για αναστολή της λειτουργίας. Ταπεινή μας άποψη είναι πως το μήνυμα που θα πρέπει να επικρατεί στην Καστοριά, δεν είναι άλλο από αυτό της ενότητας.Όλοι μαζί για έναν νέο Α.Γ.Σ. Καστοριάς με γνώμονα το ένδοξο παρελθόν και με την ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου