Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

''Τριπλό'' μεταγραφικό χτύπημα επεφύλασσε για το φινάλε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, μιας και ανακοινώθηκε προ ολίγου από επίσημα χείλη η ολοκλήρωση τριών μεταγραφικών κινήσεων. Ο λόγος γίνεται για τους Αντώνη Σίσκο, Διονύση Λίτσκα και Κοσμά Λιόντο που από σήμερα θεωρούνται και τυπικά μέλη του Α.Γ.Σ Καστοριάς!

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον ευρέως γνωστό στο Καστοριανό Διονύση Λίτσκα δεν είναι απαραίτητες, μιας και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει την βαρύτιμη φανέλα της Καστοριάς σε 79 αγώνες πρωταθλήματος το διάστημα 1997-2001, ενώ την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν σ' ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 στην Δόξα Πλατανέ Ρεθύμνου ενώ το διάστημα 2006-2010 αγωνίστηκε έχοντας ηγετικά καθήκοντα στον Α.Ο. Επισκοπής Ρεθύμνου.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο Καστοριανός ποδοσφαιριστής , που είχε βρεθεί και πριν μερικές εβδομάδες κοντά στην Καστοριά , έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί επιτυχώς τόσο στην αμυντική όσο και στη μεσαία γραμμή ,γεγονός που αναμένεται να δώσει πολλά στοιχεία ποιότητας και μαχητικότητας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι , μάλιστα, πως ο πολύπειρος αμυντικός μέσος προπονήθηκε χθες με την ομάδα στις εγκαταστάσεις της Ποριάς θέτοντας ευατόν κατ' αυτόν τον τρόπο στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας κ. Αντώνη Νικολαίδη.

Απο εκεί και πέρα, επισημοποιήθηκε και η μεταγραφή του Αντώνη Σίσκου με την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου, ενώ τη φανέλα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς αναμένεται να φορέσει και ο επιθετικός Κοσμάς Λιόντος από τον Α.Ο. Κάστωρ. Στον αντίποδα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής είτε με τη μορφή της ελευθερίας είτε δια του δανεισμού μιας και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχει φθάσει το συνολικό αριθμό των 32( !) ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, αύριο , Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα ταξιδέψει στηνΚαλαμαριά ώστε να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στην άτυπη ρεβάνς του τελευταίου φιλικού ανάμεσα στις δυο ομάδες. Στο εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι νέες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ενώ θα επανέλθουν ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα τραυματισμών της προηγούμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου