Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Οι αρχηγοί του Α.Γ.Σ. Καστοριάς και η συνέχεια των φιλικών αγώνων.


Τους αρχηγούς της ομάδας εξέλεξε το πρωί της Δευτέρας, 9 του Αυγούστου, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς με τον Νίκο Καλαφάτη να αναδεικνύεται πρώτος στη σχετική ψηφοφορία. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι ο φυσικός ηγέτης της Καστοριάς σε δηλώσεις του την περασμένη Τετάρτη μετά τον φιλικό αγώνα κόντρα στοΛεβαδειακό είχε επισημάνει την ποιότητα που υπάρχει στις τάξεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς καθώς και την αδήριτη ανάγκη να επανέλθει ο σύλλογος στις επαγγελματικές κατηγορίες, στόχος για τον οποίον όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να καταβάλουν όλες τους δυνάμεις!

Την'' σκυτάλη'' από το Νίκο Καλαφάτη παρέλαβε ο πολύπειρος Πέτρος Τσούκλης που ήρθε δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία και επωμίζεται χρέη ηγέτη αλλά και ρυθμιστή της σωστής και εύρυθμης κατάστασης των αποδυτηρίων, ενώ στην τρίτη θέση ισοψήφησαν οι Νίκος Τζιώτζης και Δημήτρης( Μίμης) Παπαδόπουλος.


Από εκεί και πέρα, χθές (σ.σ. Δευτέρα) και σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα συνεχίσει πυρετωδώς την προετοιμασία με διπλές προπονήσεις, ενώ αύριο ( σ.σ. Τετάρτη) οι ''γουναράδες'' θα μεταβούν στην Πτολεμαίδα για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Περδίκα σε φιλικό αγώνα που θα ξεκινήσεις στις 18.00. Η συνέχεια των φιλικών θα γίνει την Πέμπτη, 12 Αυγούστου, στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς όπου ο Α.Γ.Σ. Καστοριάςαναμένεται να υποδεχθεί τον Α.Ο. Μετεώρων, ομάδα του 4ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο φιλικός αγώνας θα ξεκινήσεις στις 17.30 ενώ θα ισχύσει γενική είσοδος των 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου