Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

''Γέμισε'' τα γκολ ποστ με τον Αντώνη Σίσκο ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς !


Εν αναμονή της υπογραφής του πολύπειρου τερματοφύλακα Αντώνη Σίσκου τελούν άπαντες στις τάξεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, μιας και η είδηση της επιστροφής του Καστοριανού τερματοφύλακα στην ομάδα μας είχε φουντώσει χθες, Πέμπτη, το πρωί στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης και επαληθεύτηκε τόσο από μερίδα του τύπου όσο και από την επίσημη μεριά της ομάδας.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Καστοριανής καταγωγής πολύπειρο πορτιέρο, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Φαιάκων απ' όπου πήρε μεταγραφή στην Καστοριά το καλοκαίρι του 2005. Στους ''γουναράδες'' παρέμεινε για 2.5 χρόνια φορώντας συνολικά( πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος) 15 φορές την ''βαριά'' φανέλα του συλλόγου. Το βιογραφικό του τερματοφύλακα με το γιγαντώδες ανάστημα( 1.90 ύψος) συμπληρώνουν η Αναγέννηση Επανωμής, η Ζάκυνθος, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Ανταγόρας .

Η εν λόγω μεταγραφική κίνηση προξένησε δικαιολογημένο θαυμασμό στους φιλάθλους της Καστοριάς αλλά και ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ της ομάδας, που βλέπουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να ενισχύεται μ' έναν αξιόπιστο και σταθερό τερματοφύλακα κάτω από τα γκολ ποστ. Μάλιστα, ο 29χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να δώσει το παρόν και στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Ποριάς.

Πέρα από αυτή τη μεταγραφική επιτυχία, οι διοικούντες του συλλόγου δεν ''μένουν με σταυρωμένα τα χέρια'' και βρίσκονται επί ποδός ξεσκονίζοντας την ποδοσφαιρική αγορά ούτως ώστε καλύψουν τα όποια κενά στο ρόστερ της ομάδας. Δημοσιογραφικές πήγες κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Καστοριάς για τον αμυντικό μέσο Γιάννη Σερέτη, πληροφορία που αν επαληθευτεί θα ανεβάσει κατά το μέγιστο το επίπεδο και τις δυνατότητες της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου. Αναφορικά με την αγορά της Καστοριάς, ελεύθεροι παραμένουν οι Χρήστος Στασινόπουλος, Δημήτρης Λαζαρίδης, Γιώργος Αποστόλου, Θάνος Μπορόζης και αποτελεί πεποίθηση μας πως δεν θα πρέπει να απωλεσθούν κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες!

Απο εκεί και πέρα, αρκετές αποχωρήσεις για διαφόρους λόγους είχαμε τις προηγούμενες μέρες στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Συνοπτικά, οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από το ερυθροκίτρινο στρατόπεδο είναι εξής: Γιώργος Αργυρός, Θάνος Μπορόζης, Ευάγγελος Ματλής, Δημήτρης Τομόπουλος, Διονύσης Λίτσκας, Λευτέρης Φιλίππου, Γιώργος Λαδάς καθώς και ο τερματοφύλακας Τζίντζηρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου