Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Τίτλοι τέλους...


26.7.2009... Μια ιδέα και ένα όραμα ετών μόλις είχε αποκτήσει σάρκα και οστά, μιας και οι φίλαθλοι της ιστορικής Καστοριάς είχαν βρει επιτέλους ένα χώρο να εκφράζουν τις απόψεις και τις αντιλήψεις τους αναφορικά με τα δρώμενα στην ομάδα. Από τότε περάσαμε πολλά, κατά βάση δυσάρεστα αφού η αγαπημένη μας ομάδα όχι μόνο δεν έλυσε πέρσι τέτοιον καιρό το ιδιοκτησιακό της πρόβλημα αλλά οδηγήθηκε στη διάλυση...

Ωστόσο, για καλή της τύχη η ομάδα βρήκε έναν όμιλο ανθρώπων με αγάπη για το ποδόσφαιρο και για το καλό του τόπου που ανέλαβαν από το Μάιο να ''τρέξουν΄΄ τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς με σκοπό να αρχίσει και πάλι το χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας σαν τον παλιό καλό καιρό. Εντούτοις, παρά το δυναμικό και γεμάτο αισιοδοξία ξεκίνημα η συνέχεια εγκυμονούσε καταστάσεις που κατά την άποψη μας όφειλαν να παραμείνουν στο παρελθόν.

Προσωπικές κόντρες και ατομικές αντιπαραθέσεις, εσωστρέφεια και βεβιασμένες επιλογές αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ήταν ορισμένα από τα περιστατικά που εμάς ως φιλάθλους μας ενόχλησαν και άρχισαν να μας βάζουν σε σκέψεις. Επιπλέον, μας προξένησε απορία αλλά και προβληματισμό το γεγονός πως 20 ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν να στελεχώσουν την Καστοριά ενώ δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν σε κατηγορίες ανώτερες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Παρ' όλα αυτά, εμείς όπως οφείλαμε ως φίλαθλοι στηρίξαμε από το Μάιο τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε και περιμέναμε εναγωνίως το κάθε βήμα για το χτίσιμο της ομάδας. Ώσπου φτάσαμε στη χθεσινή μέρα...Παρουσία, λοιπόν, ολιγάριθμων φιλάθλων που με αρκετή δόση υπερβολής αναφέραμε χθες πως ήταν περίπου 100 είδαμε χθες στον αγωνιστικό χώρο 11 ερυθροκίτρινες φανέλες, χωρίς κανένα προσανατολισμό στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς κανένα ίχνος μαχητικότητας.

Έτσι, ως Kastoria-FC News πήραμε τη γενναία απόφαση να γράψουμε την πάσα αλήθεια αναφορικά με το παιχνίδι ούτως ώστε να χτυπήσει το ''καμπανάκι'' στους καθ' ύλιν αρμόδιους. Παρ' όλα αυτά, δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από αρμόδια πρόσωπα τα οποία αντί να προβληματιστούν από το χθεσινό συνοθύλευμα και να προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες προτίμησαν να επιρρίψουν το βάρος των ευθυνών στις ''κακοπροαίρετες'' κριτικές των φιλάθλων...

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, και κατόπιν ωρίμου σκέψεως καταλήξαμε στην απόφαση της αναστολής λειτουργίας του ιστολογίου μας για αόριστο χρονικό διάστημα θέλοντας να αποδείξουμε με πράξεις πως για εμάς μοναδική επιδίωξη αποτελεί το συμφέρον και το καλό της Καστοριάς. Ειλικρινά, ζητούμε συγγνώμη απ' όλους όσοι θεώρησαν κακοπροαίρετη και ζημιογόνα την κριτική μας πάνω στο φιλικό με αντίπαλο τα Μετέωρα καθώς ο μοναδικός μας στόχος ήταν,είναι και θα παραμείνει να είναι η πρόοδος της Καστοριάς , η οποία για εμάς είναι πέρα και πάνω από τα πρόσωπα!

Θέτοντας, λοιπόν, τον επίλογο και σημαίνοντας την αυλαία θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς για την στήριξη του όλον αυτόν τον καιρό αλλά και να διαβεβαιώσουμε τους ιθύνοντες του συλλόγου πως παρά την απογοήτευση που μας προξένησαν η αγάπη μας για τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα παραμείνει το ίδιο ζωηρή και ένθερμη. Ευχή όλων μας αποτελεί η υλοποίηση των σχεδιών και των οραμάτων που έχουν για την ομάδα μας οι καθ' ύλιν αρμόδιοι, προκειμένου να γίνει και πάλι μεγάλη και ξακουστή η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας...!

...14/08/2010

1 σχόλιο:

  1. Αυτο το blog δεν πρεπει να αναστειλει την λειτουργια του....αποτελουσε απο την πρωτη στιγμη μια αξιοπιστη πηγη πληροφορησης για τα τεκτενωμενα στην ομαδα μας....γιαυτο και οφειλει να συνεχισει να ενημερωνει με την αντικειμενικοτητα του τον φιλαθλο κοσμο τησ Καστοριας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή