Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Εθνικός Βατερού - Α.Γ.Σ. Καστοριάς


Δύσκολη χαρακτηρίζεται η αποστολή του Α.Γ.Σ. Καστοριάς μιας και οι ''γουναράδες'' αναμένεται να αντιμετωπίσουν αύριο ( σ.σ. Σάββατο ) στο Βατερό τον τοπικό Εθνικό στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί μπορεί στον πρώτο γύρο η ομάδα μας να διέσυρε την ομάδα του Βατερού με το εμφαντικό 3-0, εντούτοις η όλη πορεία των ''κυανολεύκων'' στο πρωτάθλημα μόνο ευκαταφρόνητη δεν είναι...

Ιδιαίτερης μνείας , πάντως, χρήζει το γεγονός πως τόσο η τρίτη συνεχόμενη νίκη της περασμένης Κυριακής μ' αντίπαλο τον Σβορώνο όσο και η επιβλητική παρουσία του τεχνικού κ. Πασχάλη Δημητρίου έχουν επιφέρει την απαραίτητη ηρεμία και γαλήνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, γεγονός το οποίο ήταν ευδιάκριτο σ' όλες της προπονήσεις τη εβδομάδας!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να λάβει και πάλι ο πληθωρικός Δημήτρης Παπαδόπουλος ενώ θα απουσιάσουν οι στρατευμένοι Χρήστος Παναγιωτίδης, Νίκος Φλίνδρης, Σάκης Καρανάσιος και Αργύρης Μπάτζιος. Απόντες θα είναι επίσης οι Διονύσης Λίτσκας και Πέτρος Τσούκλης των οποίων το θέμα παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα.

Στην αντίπερα όχθη, το αυριανό παιχνίδι αντιμετωπίζεται δικαιολογημένα ως πρόκληση για τους γηπεδούχους οι οποίοι σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η απουσία του τιμωρημένου Νίκου Γκαραγκούνη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο Βατερού με διαιτητή τον κ. Βαλιώτη Α. και βοηθούς τους κ.κ. Νατσούλα Η. και Τσακνάκη Π. άπαντες του Σ.Δ.Π. Λάρισας. Η αποστολή της ομάδας μας θα ξεκινήσει στις 12.15 από το δημοτικό στάδιο της πόλης ενώ πληθώρα φιλάθλων της ομάδας μας αναμένεται να ταξιδέψει μεμονομένα προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ''ερυθροκίτρινης'' θύελλας!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Α.Σ. Πεντάβρυσος

Εθνικός Κατερίνης

Νάουσα

Α. Ε. Σιάτιστα

Μακεδονικός Φούφας

Νίκη Αγκαθιάς

Κάστωρ Α.Ο.

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Πυρσός Γρεβενών

Βατανιακός

Εθνικός Βατερού

Καστοριά

Αλεξάνδρεια

Σειρήνα Γρεβενών

Σβορώνος

Λευκάδια Ημαθίας

Γαλατινή

Άρης Λόφων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου