Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Στο ρελαντί ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς...συνέτριψε με 8-0 την Σιάτιστα !

‘’Ξέσπασε’’ ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς , καθώς το συγκρότημα του κ. Πασχάλη Δημητρίου χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμούς προσέφερε γκολ και θέαμα επικρατώντας άνετα της Σιάτιστας και ανταμείβοντας με πλήθος ευκαιριών και οκτώ συνολικά τέρματα τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας!

Υπέροχη η εμφάνιση όλων των ποδοσφαιριστών με κορυφαίο για ακόμα μια φορά τον Γιώργο Μαντζάνα που σημείωσε χατ τρίκ και έφθασε τα εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα! Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Γιώργος Τσαμτσάκης, Νίκος Τζιώτζης, Δημήτρης Στασινόπουλος, Θωμάς Τομόπουλος και Δημήτρης Σαββαϊδης!

Ιδιαίτερη αισιοδοξία , μάλιστα, για ένα ευοίωνο μέλλον θα πρέπει να προξενεί η χρησιμοποίηση μιας πληθώρας ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας που για ακόμα ένα παιχνίδι απέδειξαν πως δικαιολογημένα φορούν τη βαριά φανέλα της Καστοριάς και ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες παρά την κριτική που έχει ασκηθεί κατά καιρούς…

Επόμενη στάση για την ερυθροκίτρινη αρμάδα είναι ο νομός Κατερίνης, όπου θα δώσει δυο συνεχόμενους αγώνες με τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς και τον Εθνικό Κατερίνης αντίστοιχα, ενώ στα θετικά σημειώνεται το γεγονός ότι η ομάδα μας θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή μ’ όλα τα όπλα στην φαρέτρα της καθώς δεν δέχθηκαν κάρτες οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο όριο.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Εθν. Κατερίνης - Λεπτοκαρυά 0-0

Βατανιακός - Νίκη Αγκαθιάς 2-1

Καστοριά - Μακ. Σιάτιστας 8-0

Σειρήνα - Πεντάβρυσος 2-0

Α. Σ. Λευκάδια - ΦΑΣ Νάουσα 0-0

Άρης Λόφων - Μακεδονικός Φούφας 0-0

ΑΜΣ Γαλατινής - Α. Ο. Κάστωρ 2-1

ΓΑΣ Σβορώνου - Πυρσός Γρεβενών 0-0

Εθνικός Βατερού - Α. Ε. Αλεξάνδρειας 4-2


H επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 03/04/2011) :

Βατανιακός- Εθνικός Κατερίνης

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς - Καστοριά

Νίκη Αγκαθιάς - Σειρήνα Γρεβενών

Α. Ε. Σιάτιστα- Λευκάδια Ημαθίας

Α.Σ. Πεντάβρυσος- Άρης Λόφων

Νάουσα- Γαλατινή

Μακεδονικός Φούφας- Σβορώνος

Κάστωρ Α.Ο.- Αλεξάνδρεια

Πυρσός Γρεβενών- Εθνικός Βατερού

Το φύλλο του αγώνα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 27η αγωνιστική

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 Ώρα έναρξης: 16.00Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Α.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑ

1

ΣΤΕΦΑΝΟΥ Κ.

1

ΜΥΛΩΝΑΣ

2

ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.

2

ΝΤΙΝΑΣ

3

ΣΙΜΟΣ Ν.

3

ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ

4

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

4

ΓΡΙΒΑΣ

5

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

5

ΛΑΤΣΙΟΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΚΑΤΣΙΡΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΚΩΝΤΣΙΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦ.

8

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

8

ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.

9

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

10

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

10

ΝΟΥΣΙΟΣ

11

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ.

14

ΚΩΝΤΣΙΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓ.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

11

ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΝΙΚ.--> ΚΩΝΤΣΙΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓ. 88’

13

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ. à ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. 60’

12

14

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ.--> ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν. 42’

13

ΤΕΡΠΗΣà ΝΟΥΣΙΟΣ 76’

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

15

16

ΣΙΣΚΟΣ Α.

16

ΝΤΕΡΟΣ à ΓΡΙΒΑΣ 65’

17

ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θ. à ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε. 42’

17

18

18

Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου

Προπονητής:

Σκόρερς: 17΄, 19΄, 58΄Μαντζάνας, 27΄Τσαμτσάκης, 30΄Τζιώτζης, 37΄(πεν) Στασινόπουλος, 44΄Τομόπουλος, 70΄ Σαββαΐδης Κίτρινες: Τομόπουλος 48’

Διαιτητής: Λέκκας Παν. Βοηθοί: Βλαχάκης Γεώργ. , Ράντζας Κων/νος Σ.Δ.Π. Γρεβενών

Το φιλμ του αγώνα:

Δυναμικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα τους πολύ νωρίς όταν το σουτ του Τσαμτσάκη απομάκρυνε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας κι αφού η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι στο 2’. Τρία λεπτά αργότερα, πολύ καλό σουτ του Στασινόπουλου απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Μυλωνάς.

Στο 8 φάση διαρκείας μπροστά από καρέ των φιλοξενουμένων, με τον Μυλωνά να αποκρούει το σουτ του Αλεξανδρίδη, τον Τσαμτσάκη να σημαδεύει το δοκάρι και τον επερχόμενο Μαντζάνα να σουτάρει δυνατά μόλις άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 13’ η κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου έπειτα από σέντρα του Τζιώτζη δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η καθολική υπεροχή των ‘’γουναράδων’’ έλαβε σάρκα και οστά όταν ο Πετρόπουλος τροφοδότησε τον Τζιώτζη μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς το σουτ του τελευταίου χωρίς όμως να μπορεί να αντιδράσει στο ψύχραιμο πλασέ του Γιώργου Μαντζάνα από κοντινή απόσταση!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο συνήθης ύποπτος Γιώργος Μαντζάνας ξανά χτύπησε εκμεταλλευόμενος αυτή τη φορά την πάσα του Τσαμτσάκη και με αριστοτεχνικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 19’ ! Στο 21’ ωραίο σουτ του Τζιώτζη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Τζιώτζης ελίχθηκε ωραία από τα αριστερά και τροφοδότησε την κατάλληλη στιγμή τον Γιώργο Τσαμτσάκη ο οποίος αφού ντρίπλαρε και τον τερματοφύλακα Μυλωνά πλάσαρε στην κενή εστία και ανέβασε τον πήχη του σκορ!

Στο 33’ γυριστό σουτ του Αλεξανδρίδη έπειτα από πάσα του Τσαμτσάκη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα η έξυπνη κεφαλιά ψαράκι του Αντώνη Πετρόπουλου έπειτα από σέντρα του Μαντζάνα δεν ανησύχησε τον αντίπαλο πορτιέρο.

Στο 35’ ο Κωντσιόγλου ανέτρεψε τον Αλεξανδρίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή κι ο διαιτητής κ. Λέκκας υπέδειξε σωστά την ‘’άσπρη βούλα’’. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία ο βενιαμίν και ταλαντούχος Δημήτρης Στασινόπουλος, που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία και τον Μυλωνά στην αντίθετη πλευρά!

Στο 44’ έπειτα από διαρκή πολιορκία στα αντίπαλα καρέ ο Πετρόπουλος τροφοδότησε τον Θωμά Τομόπουλο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα διαμόρφωσε μ’ ασύλληπτο πλασέ το 6-0, αποτέλεσμα με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου…

Στην επανάληψη, η μοναδική ευκαιρία από πλευράς φιλοξενουμένων σημειώθηκε στο 49’ όταν ο Στεργίου σούταρε από μακρινή απόσταση απελπιστικά άουτ. Στο 53’ το πλασέ του Τομόπουλου δεν βρήκε στόχο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο νεαρός επιθετικός έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του εκμεταλλευόμενος τον εξαιρετικό συνδυασμό των Στασινόπουλου και Τσαμτσάκη.

Στο 57’ ο Μαντζάνας επεχείρησε καλοζυγισμένο σουτ από μακρινή απόσταση λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός επωφελήθηκε την ασσίστ του Γκούρλια και με κοντινό πλασέ συμπλήρωσε το πρώτο φετινό του χατ- τρικ! ! !

Στο 68’ Γκούρλιας και Μαντζάνας συνεργάστηκαν και πάλι υποδειγματικά, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πετρόπουλος τροφοδότησε τον Δημήτρη Σαββαϊδη ο οποίος βγήκε υποδειγματικά στην πλάτη των αμυντικών και αφού ‘’άδειασε’’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημείωσε το πρώτο του τέρμα για τη φετινή περίοδο και όγδοο σημερινό της ομάδας του!

Άριστη η διαιτησία του κ. Λέκκα Παν. Και των βοηθών του κ.κ. Βλαχάκη Γεώργ. Και Ράντζα Κων/νου άπαντες του Σ.Δ.Π. Γρεβενών.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ:

Ανταπόκριση για το Kastoria-FC News : Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου