Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Α.Ο. Κάστωρ


Μ’ ένα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ αναμένεται να υποδεχθούν τον Α.Ο. Κάστωρ στη ρεβάνς του 0-3 του πρώτου γύρου στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από εκείνο το παιχνίδι της 31ης Οκτωβρίου 2010 έχουν αλλάξει πολλά στις τάξεις και των δυο στρατοπέδων, εντούτοις δεν χωρά αμφιβολία πως τόσο τα ‘’καναρίνια’’ όσο και οι ‘’βυσσινί’’ καίγονται για τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνουν εντός στόχων.

Από τη μία πλευρά, απόλυτη ηρεμία και συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Καστοριάς μιας και τόσο η παρουσία του κ. Πασχάλη Δημητρίου όσο και η μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Βατερό ( 1-3) έχουν δώσει ‘’φτερά’’ σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές.

Σημαντικές είναι, πάντως, οι απουσίες των γηπεδούχων καθώς ο κ. Πασχάλης Δημητρίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους στρατευμένους Χρήστο Παναγιωτίδη, Νικο Φλίνδρη, Σάκη Καρανάσιο και Αργύρη Μπάτζιο, τους τιμωρημένους Δημήτρη Σαββαϊδη ( 1 αγωνιστική) και Νίκο Τζιώτζη ( 1 αγωνιστική) καθώς επίσης και τους Διονύση Λίτσκα και Πέτρο Τσούκλη.

Χαρακτηριστικές είναι ,μάλιστα, οι δηλώσεις του ταλαντούχου Γιώργου Μαντζάνα, ενός εκ των κορυφαίων παικτών της Καστοριάς με έξι τέρματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αποκλειστικά στο Kastoria-FC News:

‘’Πιστεύω ότι ο Κάστωρ είναι μια καλή ομάδα, κάτι το οποίο έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι παρά το 0-3. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και θα κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα. Σίγουρα οι ελλείψεις, ειδικά αυτές των έμπειρων ποδοσφαιριστών, είναι σοβαρές αλλά όλα τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια. Εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο , διότι πρόκειται για ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι και ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας.’’

Στην αντίπερα όχθη, οι ‘’βυσσινί’’ προέρχονται από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες που τους ‘’έριξαν’’ βαθμολογικά. Ως εκ τούτου, πέρα από τους αδιαφιλονίκητους λόγους γοήτρου και πρεστίζ η αυριανή αναμέτρηση έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο τεχνικός κ. Θεόδωρος Βόλτσης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Γρηγόρη Μίλιο ( επιθετικός) και Γιώργο Μπούρκα ( αμυντικός).

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 με διαιτητή τον κ. Μηλιάδη Κ. και βοηθούς τους κ.κ. Τσιμπλάκη Χ. και Παπαδόπουλο Η. , άπαντες του Σ.Δ.Π. Μακεδονίας. Το ιστολόγιο μας καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει αύριο βροντερό παρόν στο Δημοτικό Στάδιο της Καστοριάς!


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Εθνικός Κατερίνης

Α. Ε. Σιάτιστα

Νίκη Αγκαθιάς

Α.Σ. Πεντάβρυσος

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Νάουσα

Βατανιακός

Μακεδονικός Φούφας

Καστοριά

Κάστωρ Α.Ο.

Σειρήνα Γρεβενών

Πυρσός Γρεβενών

Λευκάδια Ημαθίας

Εθνικός Βατερού

Άρης Λόφων

Αλεξάνδρεια

Γαλατινή

Σβορώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου