Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Φ.Α.Σ. Νάουσα- Α.Γ.Σ. Καστοριάς


Στην πιο κρίσιμη καμπή βαίνει ο ‘’μαραθώνιος’’ του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος καθώς οι ‘’γουναράδες’’ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα της Νάουσας στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.

Αναμφίβολα, η αυριανή αναμέτρηση κρίνεται ζωτικής σημασίας για την ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’, η οποία θέλει να διατηρήσει στενή την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζει σ’ ένα στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Βατανιακού μέσα στην Πεντάβρυσο…

Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως , παρά τα γνωστά προβλήματα των πολλών απουσιών, στο στρατόπεδο της Καστοριάς επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία και άπαντες περιμένουν τη συνέχεια των εξαιρετικών εμφανίσεων και των θετικών αποτελεσμάτων!

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο τεχνικός της ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Γιώργου Μαντζάνα ( 1 αγωνιστική) και Γιώργου Τσαμτσάκη ( 1 αγωνιστική), των στρατευμένων Αργύρη Μπάτζιου, Σάκη Καρανάσιου και Νίκου Φλίνδρη καθώς επίσης και των Πέτρου Τσούκλη και Διουνύση Λίτσκα. Στα θετικά σημειώνονται οι επιστροφές του Νίκου Τζιώτζη, του Δημήτρη Σαββαϊδη και του του Χρήστου Παναγιωτίδη ενώ αναμένονται αρκετές αλλαγές στον τομέα της τακτικής.

Στην αντίπερα όχθη, δεν χωρά αμφιβολία πως η Νάουσα είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, γεγονός το οποίο διαπιστώνει κανείς τόσο από τη βαθμολογική της συγκομιδή όσο και από την εμφάνιση της στον αγώνα του πρώτου γύρου. Για τους γηπεδούχους, η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί μια τεράστια πρόκληση να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νίκος Ζούρκος.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο Νάουσας με διαιτητή τον κ. Σημαιάκη Αποστολο και βοηθούς τους κ.κ. Κελάζογλου Γιώργο και Χριστάκογλου Γιώργο άπαντες του Σ.Δ.Π. Χαλκιδικής. Το ιστολόγιο μας καλεί όσους φιλάθλους έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στη Νάουσα προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής (20/03/2011):

Νίκη Αγκαθιάς

Εθνικός Κατερίνης

Α. Ε. Σιάτιστα

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Α.Σ. Πεντάβρυσος

Βατανιακός

Νάουσα

Καστοριά

Μακεδονικός Φούφας

Σειρήνα Γρεβενών

Κάστωρ Α.Ο.

Λευκάδια Ημαθίας

Πυρσός Γρεβενών

Άρης Λόφων

Εθνικός Βατερού

Γαλατινή

Αλεξάνδρεια




Σβορώνος



* To λεοφωρείο της αποστολής θα ξεκινήσει στις 11.45 από το δημοτικό στάδιο της πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου